A hét ajándékötlete:
Pingpong asztalok!
Megnézem
ONLINE AJÁNDÉKKÁRTYA
Megnézem

Kinek keresel ajándékot? Segítünk választani!

A Decathlonnal még nagyobb öröm az ajándékozás!

A sport közelebb hoz a szeretteidhez

Évről évre nehezebb kitalálni, hogy mi kerüljön a fa alá? Idén karácsonykor ajándékozz sportos meglepetést, amely mindig örömteli pillanatokat okoz!

Szállítási információk

Meddig add le a rendelésed, hogy biztosan megérkezzen karácsonyig? Segítünk eligazodni!

KÜLFÖLDI RAKTÁRBÓL
13 DEC
BELFÖLDI RAKTÁRBÓL
21 DEC

Az itt feltüntetett szállítási idők tájékoztató jellegűek, szállító partnereink kapacitásától függően változhatnak

Honnan tudom, hogy mekkora a csomagom?

A rendszer a kosárban található termékek méretei alapján automatikusan kínálja fel a lehetséges szállító partnereket és a hozzájuk kapcsolódó fizetési opciókat. Figyelem! Az összméret számítása szállító partnerenként eltérő lehet, a részletekről az ÁSZF vonatkozó része nyújt bővebb információt.)

Mi számít kisméretű csomagnak?

Magyar Posta Zrt. esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete nem haladja meg a 49x49x99 cm-t , és súlya a 10 kg-t. DPD Hungária Kft. esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete nem haladja meg a 50x50x100cm-t, és súlya a 10 kg-t. GLS Csomag-Logisztikai Kft. esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete nem haladja meg a 50x50x100cm-t, és súlya nem éri el a 10 kg-t.

Mi számít közepes méretű csomagnak?

Magyar Posta Zrt. esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete nem haladja meg a 49x49x99 cm-t és súlya a 10-31,5 kg között van. DPD Hungária Kft esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete nem haladja meg a 50x50x100cm-t , és súlya 10-31,5 kg között van.

Mi számít nagyméretű csomagnak?

Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. esetében: az a csomag, melynek oldalankénti mérete meghaladja a 50x50x100cm-t vagy aminek a súlya 31,5 kg felett van.

Gyűjtsetek élményeket a családdal! - Ajándékötletek gyerekeknek

Manapság mindenki rohan valahova, a család ezerfelé szóródik a hétköznapokban, sokszor nehéz megtalálni a közösen eltöltött, minőségi időt. Ráadásul olyan programot keresni, ami mindenkinek megfelel, talán még nagyobb kihívás. A sport jó választás lehet a közös élmények gyűjtésére, hiszen egy sportos ajándékkal élményt is adsz egyben.

Fedezd fel az Új Hűségprogramunkat!

Gyűjtsd a pontokat áruházi vagy online vásárlásaid során, váltsd be őket kuponokra, melyeket fizetéskor felhasználhatsz! Nézd meg, hogyan gyűjthetsz pontokat!