Szorító hatás: bírja tovább a futást!

Kanergy térdnadrág

futáshoz, meleg időben. Szorító hatás: bírja tovább a futást! Ez a térdnadrág javíta a vérkeringést és csökkenti a mikrosérülések kialakulásának az esélyét futás közben. Zsebében elfér egy zselé.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8296521
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A fáradtságérzet csökkentése SUPPORTIV védjegyű Kanergy combnadrág. A nadrág különböző zónáiban kifejtett nyomás segíti a vénás keringést és csökkenti az izomfáradtságot. A nadrág kényelmessé teszi a futást. Csökkenti az izomvibrációt és ezáltal az izomláz kialakulásának lehetőségét is.
Könnyű tárolás Cipzáros zsebében okostelefon (max. méret: 70 mm * 140 mm) vagy zselé tartható.
Izzadság-elvezetés Equarea technológiával készült, melynek révén szárazon marad a test futás közben.Az izzadságot magába szívja és gyorsan szárad. Széles, szellőzést segítő betétekkel rendelkezik a térd mögött az izzadság hatékonyabb elvezetése érdekében.
Láthatóság Minden irányból látható fényvisszaverő rátétekkel rendelkezik. Ezek a csíkok a termék varrásaiba vannak illesztve.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Ezt a térdnadrágot laboratóriumi körülmények között és futók terepen különböző nehézségi szinten tesztelték. A tesztelők szívesen viselték, mert meleg időben futás közben is kényelmes. Lapos varrásai nem dörzsölnek. Emmanuel (a Kalenji férfiruházat termékmenedzsere)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE