KUIKMA
  • PADEL KIEGÉSZÍTŐK Squash, padel - Jól tapadó grip  KUIKMA - Padel
Ref. : 8573120
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
PADEL KIEGÉSZÍTŐK

Jól tapadó grip, fehér KUIKMA

KUIKMA

Szín : Fehér

Decathlon
Padelezők számára tervezett jó tapadású és tartós fedőgrip. Gyorsan felhelyezhető és tartós grip, amely télen-nyáron egyaránt kiváló tapadást biztosít.

Termékelőnyök

Tapadás A csúszásgátló szerkezet és a vékony védőréteg kiváló tapadást biztosít.
Tartós használat Ellenálló és tartós anyagból készült grip.
Kényelem Az anyag sűrűsége és szerkezete kényelmessé teszi a használatot.

Műszaki információ

Honnan is származik a padel?

A padel játék a hatvanas évek végén Mexikóban született. A sport nagyon gyorsan eljutott Spanyolországba és Argentínába, majd Dél-Amerika valamennyi spanyol ajkú országába. Jelenleg a futball mögött, megelőzve a teniszt, a padel a második legtöbbek által űzött sport Spanyolországban. Szerte a világban 8 millióra tehető a padelezők száma.

Melyek a padel játékszabályai?

A meccset két nyert szettig kell játszani 2x2 fővel (páros). A szervákat - két engedélyezett adogatási lehetőség van - az ellenfél ellentétes oldalán lévő adogatóudvarba kell ütni. Egy pattanás engedélyezett. A földön történő pattanás előtt a labda nem érintheti a pálya részeit. A pattanás után a labda érintheti a falat (kizárólag a falat és nem a dróthálót). A pattanást követően a labda kiléphet a játéktérről, és a pályán kívülről is visszaüthető. A pontokat a tenisznek megfelelően számolják.

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Markolat
60% Poliuretán, 10% PEVA, 30% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Tárolás Óvd az ütőt a nagy hőmérsékletingadozástól. Száraz helyen tárolandó.

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása Formatervezési és mérnöki feladatokat ellátó kutatóközpontunk Spanyolországban található.Feladata a vásárlói igények beazonosítása és a franciaországi tervezőközpontunkhoz történő eljuttatása.
A prototípusok tesztelése a játéknak megfelelően, a padelpályákon történik. Az ezt követő tartóssági teszteket tervezőközpontunk laboratóriumában végezzük.
A tesztek segítségével hagyhatjuk jóvá termékeinket és kötelezhetjük el magunkat a minőség terén.

Vélemények

Munkatársaink véleménye