Kényelmes és praktikus fürdőnadrág.

Joko Word fürdőnadrág

4-10 éves korosztálynak vízparti tartózkodáshoz, fürdéshez és homokozáshoz. Hosszított szárú fürdőnadrág vízparti tartózkodáshoz, fürdéshez és homokozáshoz. A gumírozott derék és a megkötőzsinór mindig tökéletes és biztos tartást biztosít.

Szín : Mandarin

 

Ref. : 8356439
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Színválaszték Három nyomott mintás változatban és három, egymással átmenetet képező színkombinációval készült. Domináns színek: piros, kék és zöld.
Méretek 4, 6, 8 és 10 éves méretben kapható.
Terméknév Miért Joko? A Joko elnevezés baszk nyelven játékot jelent és tökéletesen megfelel annak a játékos hozzáállásnak, amellyel a gyerekek ezt a nadrágot majd viselni fogják. A Tribord márkanevet viselő termékek tervezése, elnevezése és létrehozása a cég Hendaye-i központjában, az Atlanti-óceán partján, Baszkföldön történik.
Belső nadrág A belső nadrág jó tartást biztosít, ugyanakkor higiéniás szerepet is betölt. A vékony hurkolású poliészter anyag a kivezető nyílásokon át hagyja eltávozni a vizet és a homokot a fürdőruhából.
Gyorsan szárad A gyerek kényelméhez hozzátartozik a gyorsan száradó fürdőnadrág. Ezért a szörfnadrág kialakítása a vízkivezetést segíti elő (lyukak az oldalsó zseben, vízelvezető belső nadrág). Az anyag vízlepergető felületi kezelést kapott, aminek hatására a víz gyorsan lepereg a felületről és nem szívódik be. A vízlepergető hatás a mosások során veszíthet hatékonyságából, azonban a termék szárítógépben történő szárításával ez megújítható.
Testformához igazítható A gumírozott derék tökéletesen igazodik a gyerek derékméretéhez. A behúzózsinór tökéletesen rögzít, így a nadrág nem csúszik le és gondtalan mozgást biztosít a hullámok között és a szárazföldön egyaránt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE