Nem kell választanod vízhatlanság és meleg között!

Túrázás - Quechua Túrázás - Hike 500 3 az 1-ben fiú kabát QUECHUA - Gyerek túraruházat
Túrázás - Quechua

Hike 500 meleg, vízhatlan, 3 az 1-ben fiú kabát kiránduláshoz, tengerészkék QUECHUA

QUECHUA
Gyermeke védelmére bármely időjárási körülmények között. Többé nem kell választanod vízhatlanság és meleg között! A 3 az 1-ben rendszer révén a kabátot és a polármellényt használhatod külön-külön is. Minden évszakra ideális!
Decathlon
ig 9 990Ft %

Minimum

9 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
9 990Ft %
9 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8374992
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Vízhatlan összetevő (2000 Schmerber) és vízhatlan varrások, nem ázik át.
Meleg Bolyhozott felületű, 200 g/m² sűrűségű, kivehető polármellény.
Sokoldalúság 3 az 1-ben: a cipzár révén kivehető mellény.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: Vízhatlan, hőtartó gyerek kabát
Tartós használat 2 év jótállás
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek:
2, 3, 4, 5, 6 év
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mit jelent egy kabát vízhatlansága? A szövet ellenállása a víz beszivárgásával szemben. Mértékét jegyzőkönyvben rögzített víznyomás-teszttel állapítják meg. Az esővíz átlagos nyomása 1000 és 2000 mm között mozog, egy szövet 2000 mm-től kezdve vízhatlan. Termékeink 2000-10000 mm-es nyomásnak képesek ellenállni, tehát nagyfokú vízhatlanságot biztosítanak még a legextrémebb időjárási körülmények között is.
Mi az a vízhatlan varrás vagy a vízhatlan pánt? A vízhatlan varrásokat hőforrasztással, vízálló pántokkal illesztik össze. A varrások hátoldalára ragasztják ezeket a vízhatlansághoz nélkülözhetetlen pántokat a kapillaritás jelenségének megelőzésére (a víz a szálakon és/vagy a varrás kis lyukain keresztül hatol be).
Polár összetevő: A levegőnek köszönhetően hőszigetelő A polár anyagszerkezetéből adódóan megköti a levegőt, mely természetes hőszigetelőként melegen tartja a testet. A levegő a polárszövet bolyhai között ül meg.
Szélálló: Bevonata révén vízhatlan és szélálló anyag. A vízhatlan anyag olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a szél elleni védelmet is. A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet.
Mosás: 1/ Mosógépben mosható (30°C-on): a tépőzárakat zárjad be, kímélő mosószert használj! A kabátokat és nadrágokat kifordítva mossad! Lazítsad ki a pántokat és a gumírozott részeket. 2/ A ruhákat minél kevésbé összehajtva helyezzed a gépbe, mert károsodhatnak! 3/A különböző típusú és színű ruhákat külön mossad! 4/Ne használj fehérítőt! 5/Bővizű öblítést és alacsony fordulatszámon centrifugázó programot válassz!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki.

Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthassad egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.

A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Bevonat
100.00% Poliuretán
Bélés
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mosásakor ne használjon öblítőt!. Az első használat előtt mossa ki!. Vegytisztítása tilos!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 40°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Lehetőleg vállfán tárolja! Tárolás előtt győződjél meg róla, hogy tökéletesen száraz-e.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A legjobb összevetőket kiválasztó Kutatás és Fejlesztés részlegünk laboratóriuma, valamint fiatal tesztelőink a Mont Blanc lábánál segítik a termékfejlesztést.
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE