Vízmentes tárolás.

Henger alakú vízálló táska

Vízi sportokhoz a személyes tárgyak víz elleni védelmére. A 60 literes, henger alakú táska védi a benne elhelyezett tárgyakat. Ellenáll a felverődő víznek és kis ideig a víz alá is meríthető. Ideális kajakozáshoz, álló szörfözéshez és sportvitorlázáshoz.

Szín : NARANCSSÁRGA

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8362013
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Elektromos készülékekre vonatkozó óvintézkedés. Az elektronikus készülékek jelentős értéket képviselnek és könnyen megsérülhetnek. Épp ezért elengedhetetlen a biztonság megkettőzése, ezért a telefont mindig vízzáró tokban helyezze a táskába. A fényképezőgépek elférnek egy kisebb (5 vagy 10 l) hengertáskában amelyet egy nagyobb (30 l, 40 l, 60 l) hengertáskába helyezhet.
Ellenőrizze, hogy jól bezárta a táskákat és rendszeresen győződjön meg a táska vízhatlanságáról túra előtt egy nedvszívó papír segítségével.
Záródás A vízállóság biztosításához:
1/ Gondosan tekerje fel ötször a táska felső részét és a felcsavart anyagot szorítsa erősen a szegélypánthoz.
2/ Kapcsolja össze a középső csatot.
3/ Kapcsolja össze az oldalsó csatokat.
Hagyjon levegőt a táskában. A becsukott táskának úgy kell kinéznie, mintha fel lenne fújva: a bennmaradt levegő növeli a vízzárósságot és vízbeeséskor a víz felszínén tartja a táskát.
Tárolás Az 5 és 10 literes táskák a nagyobb űrtartalmú 30, 40 és 60 literes táskákba helyezhetők, ezáltal a sérülékeny tárgyak jól elkülöníthetők és megkettőzhető a vízmentes védelem.
Technikai adatok A teli, bezárt táska méretei:
Magasság: 80 cm.
Átmérő: 34 cm.
Hasznos űrtartalom: 50 l
Súly üresen: 580 g
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Vízzáróssági tesztek: 1. számú "víztócsa" teszt. A táska 8 órán keresztül vízálló marad egy 10 cm mély vízben. Ez megfelel annak a valós helyzetnek, amikor a táska a vízfelszínen lebeg, akár azért, mert a vízbe esett, akár azért, mert a vízi járművet elöntötte a víz. 2. számú "zuhany" teszt. A táska 8 órán keresztül ellenáll a 450 l/m²/h mennyiségű víznek. Ez a teszt megfelel egy viharos zápornak vagy egy hullámverésnek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE