Könnyű túrahátizsák: követi a test vonalát.

Túrázás - Quechua Túrázás - HELIUM túrahátizsák, 17 l  QUECHUA - Túrafelszerelés
/common/3Dpictures/a/9a7d434eadd74f2da34a85a695797556.zip/index.html
Túrázás - Quechua

HELIUM túrahátizsák, 17 l, szürke QUECHUA

QUECHUA
Rendszeres telejsítménytúrázáshoz: könnyű hátizsák praktikus zsebekkel. Ideális, 17 l-es hátizsák terepfutáshoz, fast hikinghoz. Könnyű és praktikus: könnyen nyitható, víztasakkal felszerelt.
Decathlon
ig 11 990Ft %

Minimum

11 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
11 990Ft %
11 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8358968
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom 17 liter.
Kényelem Nagy felületű hordrendszere révén stabil. Mellheveder és derékpánt.
Szellőzés Egyszerű, szellőzés nélküli hát.
Több rekeszes tárolás 3 zseb - 1 zseb a víztasaknak - 1 háló
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Laboratóriumi tesztek A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárakat. Anyag esetében pl.: az anyag kopásállóságát, szakadásállóságát, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Ezután teszteljük, hogy a termék mennyire strapabíró: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, amelyek több év használat alatt érik. Végül súllyal megtöltve egy bábura adjuk, amely sok kilométert tesz meg gyors gyaloglással.
10 év jótállás A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, amely alól kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a jótállás, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő jótállásait.
Használati tesztek A Quechua tesztekkel szimulálta a hátizsákok öregedését. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményeik alapján a Quechua és a DECATHLON 10 év jótállást vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
Környezetvédelmi intézkedések A Decathlon a Quechuával fontosnak tartja, hogy tájékoztassa Önt a hátizsákok környezetre gyakorolt hatásáról. Ez a munka a francia Környezetvédelmi Minisztérium által 2011 júliusától végzett kísérlet része. Az ABCDE betűk kizárólag a QUECHUA hátizsákok egymás közötti megkülönböztetésre szolgálnak. A kísérlet részleteiről és az alkalmazott módszerekről bővebben: www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE