Megtérül az ütésenergia, hosszú élettartam!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollas, padel - Head Rip teniszhúr 1,30mm HEAD - Tenisz
  • Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollas, padel - Head Rip teniszhúr 1,30mm HEAD - Tenisz
Tenisz, Squash, Tollaslabda

Rip Control teniszütő húr, natúr, átmérő:1,30 mm HEAD

HEAD
Profi játékosnak, aki 10-20 óra alatt elszakítja a húrokat, ezért tartós, hatásos húrokat keres A Rip Control egyedi szalagszerű felépítése és texturált felülete ideális labdafogást biztosít a labda maximális megjátszásához.
Decathlon
ig 4 190Ft %

Minimum

4 190Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
4 190Ft %
4 190Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8340955
TERMÉKELŐNYÖK
Tartós használat Ellenálló húr 1,3 mm-es átmérőjének és megerősített borításának.
Irányítás Texturált befejezéseinek köszönhetően jól hasznosul az ütésenergia.
Teljesítmény Nagyon jó, multifilament húr.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szerkezet
Többszálú
Vastagság
1,3 mm/6 g.
Hosszúság
12 m.
Szín
Natúr.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mennyire terhelhető? Kisebb terhelés (18-23 kg) esetén sokkal kényelmesebb, hatékonyabb és erősebb.Ennek ellenére azonban kevésbé kontrolálható és precíz.Nagy terhelés (>23kg) precízebbé és irányíthatóbbá teszi.Figyelj az ízületeidre!Emellett több lendületet és nagyobb erejű ütéseket biztosít.
Egyszálú húr? Többszálú húrok használatánál a Decathlon 19-22 kg közti terhelést javasol.15 év alatti gyerekeknek nem ajánljuk a többszálú húrokat a sérülések elkerülése érdekében.Ezeket a húrokat azoknak ajánljuk, akik kevesebb, mint 10 óra alatt elszakítják, hiszen a húrok gyorsan elveszítik feszességüket.
Többszálú? A többszálú húrok esetén a Decathlon maximum 25 kg terhelést javasol. Ezeket a húrokat érzékeny ízületű játékosoknak ajánljuk, fiataloknak és azoknak, akik ritkán szakítják el a húrokat.A damil húrok jól tartják feszességüket.
Mikor kell cserélni a húrokat? Az ütő teljesítménye 50%-ban a húrokon múlik!Tartsd jól karban a húrokat.Azoknak, akik túl sokszor elszakítják: a kasszánál kicseréljük.
Azoknak, akik nem szakítják el soha, vagy ritkán, a Decathlon javaslata, hogy annyiszor cseréljék évente, ahány nap játszanak egy héten.Például:Heti 1 napot játszom, ezért évente egyszer cserélek húrokat.Heti 3 napot játszom, ezért évente háromszor cserélek húrokat.
A Decathlon tanácsa Nem kell megfeszíteni a rugalmas húrokat, mert az kihat a teljesítményére, A kevésbé feszes húrokkal lazább a játék, nem kell erőlködni, így több erővel ütjük meg a labdát.A játék során a húrok elhasználódnak akkor is, ha nem szakadnak el.Elvesztik rugalmasságukat, eredeti tulajdonságaikat.A húrok átmérője is hatással van a játék minőségére. Minél vékonyabb a húr, annál nagyobb lendületet és nagyobb erejű ütéseket biztosít.Minél vastagabb a húr, annál ellenállóbb, ám kevésbé jól használható.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Alapanyag és első bevonat: poliuretán. Szálak és 2. bevonat: poliamid.
Tárolás Szobahőmérsékleten tárold.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE