DEEPER
  • HALRADAR Horgászsport - Halradar Deeper Pro Plus DEEPER - Pontyhorgászat
  • HALRADAR Horgászsport - Halradar Deeper Pro Plus DEEPER - Pontyhorgászat
  • HALRADAR Horgászsport - Halradar Deeper Pro Plus DEEPER - Pontyhorgászat
  • HALRADAR Horgászsport - Halradar Deeper Pro Plus DEEPER - Pontyhorgászat
Ref. : 8601386
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
HALRADAR

Halradar Deeper Pro Plus, Wi-Fi-kapcsolat, okostelefon-kompatibilitás DEEPER

DEEPER
Decathlon
A Deeper Pro + hordozható, sokoldalú és egyszerűen használható halradar. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!Okostelefon-kompatibilis. A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a Deeper Pro + akár 100 m-es távolságból is használható. Használd a partról vagy hajóról, ahogy neked tetszik! Okostelefon-kompatibilis.

Termékelőnyök

Sokoldalúság Partról és hajóról egyaránt használható halradar.
Szinkronizálhatóság A Wi-Fi kapcsolat révén a Deeper Pro + akár 100 m-es távolságból is használható.

Műszaki információ

Termékjellemzők

- Wi-Fi kapcsolat: max. 100 m-es hatótávolság
- Beépített GPS-modul
- Kétnyalábos szonár
- Sós- és édesvízben egyaránt használható
- Nagyon könnyű, egyszerűen hordozható
- Egy töltéssel 5 és fél óra folyamatos használatot biztosító akkumulátor
- Teljes töltés ideje: 2 óra

Deeper Pro+

A Wi-Fi csatlakozás maximalizálja a távolságot a Deeper Smart Sonar Pro+ halradar és a felhasználó között 100 m-ig és a hatósugarat 80 m-ig. A nagyfrekvenciás technológiával a Deeper Smart Pro+ halradar gyorsan továbbít pontosabb adatokat. A készülék magas szkenfrekvenciával rögzíti a gyorsabb részeket és a legnagyobb felbontással a kisebb tárgyak is mérhetőek.

Wi-Fi technológia

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar Wi-fi csatlakozást használ a pontos adatok továbbítására a készülékedre. A mobilhálózat vagy a mobiladatok használata nem szükséges.
A Wi-Fi kapcsolat hatótávolsága 100 m a felszínen és 80 m a víz alatt.

Kompatibilis alkalmazások

A Deeper alkalmazás több mint 9800 iOS és Android készülékkel kompatibilis. Online és offline üzemmód, számos előny: Nap- és holdnaptár, horgásznapló, offline térképek, időjárás, fényképezőgép, közösségi megosztások, stb. A Deeper alkalmazás több nyelven is elérhető. (BG, CZ, ZH, NL, FI, FR, DE, HU, IT, JP, KR, LT, MY, NO, PL, PT, RO, RU, SK, ES, TR, UA).

Intelligens horgászat

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar bárhol használható a vízben. Lebeg a víz felszínén és részletes információkat továbbít a vízfenékről és a vízoszlopról (mélység, vízfenék szerkezete, hőmérséklet, növényzet, halak helye, stb), közvetlenül az okostelefon és a táblagép képernyőjére. A Deeper Smart Sonar PRO+ halradar szállítható és könnyen csatlakoztatható, használható a partról, kikötőből, hídról, hajóról, kajakból vagy felfújható csónakból. A legjobb halradar

Szárazföldi GPS üzemmód

A Deeper Smart Sonar Pro+ halradar nagyon pontos belső GPS-vevőt tartalmaz, amellyel a készülék feltérképezi a kedvenc horgászterületedet, topográfiai térképeket hoz létre és térképet készít a vízfenékről a part szintjén függetlenül attól, hogy a parton vagy a vízben állsz. Minden topográfiai térképet lehet archiválni és bármikor előhívni, így újra felkutathatod a horgászhelyeket.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye