Könnyebb és kényelmesebb viselet.

Sí, snowboard - WEDZE Női cipő - H RNS 50 Rental sícipő WED'ZE - Női cipő
  • Sí, snowboard - WEDZE Női cipő - H RNS 50 Rental sícipő WED'ZE - Női cipő
Sí, snowboard - WEDZE

RNS 50 Rental férfi síbakancs WED'ZE

WED'ZE
kezdő síelőknek; 104 mm "Wide" talpszélességű, könnyű és kényelmes férfi sícipő. A kis súly kényelmesebbé teszi a cipőt. A könnyű viselet pedig nélkülözhetetlen a gondtalan síeléshez ebben a kiváló tulajdonságú cipőben.
Decathlon
ig 34 990Ft %

Minimum

34 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
34 990Ft %
34 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8288375
TERMÉKELŐNYÖK
Keménység 55-ös flex index, rendkívül jól hozzáférhető, ideális technika tökéletesítéséhez
Könnyen állítható méretek A felsőrészen lévő csattal bármilyen vádlira ráigazítható.
Univerzális méretek A memória szivacsos cipőbelső gyorsan felveszi a láb formáját.
Pontosság A 35 mm-es pánt a béléssel együttműködve progresszíven támasztja a lábszárat.
Könnyű le- és felvétel Easy fit rendszer: kétkomponensű, puha kialakítású héj a bokánál.
Hőszigetelő hatás 4 db, eltérő tulajdonságú szivacsból készült hőszigetelő talpbetét.
Könnyű hozzáférés (Közép)haladó
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem Bi-injektált héjszerkezetének köszönhetően bármilyen lábnak kényelmes, könnyen felhúzható. Különösen kényelmes formázott belső cipő az ütéscsillapító talprésznek és a különböző sűrűségű habszivacs rétegeknek köszönhetően.
Kis súly A PE héj és a polikarbonát csatnak köszönhetően ez a cipő a könnyű súly és fáradság csökkentésének referenciája. Egy tanulmány szerint 1 kg súly a lábon 5 kg-nak érződik a háton; éppen ezért a könnyű súly elsődleges tényező és a termék legfontosabb ígérete.
Hőszigetelő és antivibrációs talp. A hőszigetelést és a rezgések kiszűrését 4 habszivacs réteg biztosítja, így kényelmesebben elhelyezkedhet a cipőben, és jobban irányíthatja a sílécet.
Könnyen felhúzható Easyfit kialakítása, bi-injektált héjszerkezete, valamint a felső részen lévő kivágás megkönnyítik a fel- és lehúzást. Emellett a felső csat tolósínre van illesztve, így bármekkora vádlira felhúzható és megfelelő méretűre szorítható.
Hátsó erőátvitel A szorítócsat hátulján lévő lemez a héjra támaszkodik, így hátul határozottan támaszkodhat, ami hasznos az irányításban. Emellett egy 35 mm-es pánt tartja a sípcsontot egészen a lábfejig, így csökkenti a zavaró, önkéntelen mozdulatokat.
Tartósság A talpán levő végződések cserélhetők, hogy mindig simák maradjanak. A cipőhöz cserevégeket is adunk! Ez azért fontos, hogy a kötés optimális használatát biztosítsa, a súrlódást minimálisra csökkentse.A négy polikarbonát kampó minden nehézségnek ellenáll.
Tartás A 4 polikarbonát csattal pontosan beállíthatja a héjat, a 35 mm-es tépőzár pedig kiegészítő tartást ad a lábnak és méreteihez igazítja a cipőt.
Speciális bérlési lehetőség A cipő hátulján van hely vonalkódnak vagy bérlési kódnak; elöl-hátul cserélhető végek, széles és tartós kampók, felső kampó csúszósínnel.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Bélés: 100% polvinil-klorid - ftalát nélkül; Talp: 100% poliuretán
Kezelési útmutató: Használat után vegye ki a bélést és a talpbetétet, hogy megszáradjanak. Kezelje rendszeresen antibakteriális, fertőtlenítő szerekkel!
Tárolás Száraz helyen, hőforrástól távol, sícipőhöz való zsákban tárolja. A csatokat zárja be, hogy a héj ne deformálódjon. Ne tárolja hőforrás közelében.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE