FORCLAZ
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel curry-s csirke FORCLAZ - Tábori konyha
Ref. : 8553380
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Trekking konyha

Curry-s csirke gluténmentes gyorsétel, 120g FORCLAZ

FORCLAZ
4/5
4/5
Decathlon
Túrázásra specializált csapatunk sporttevékenységhez fejlesztette ki ezt a gyorsételt: adaptált energiatartalom, minimális súly: 140 g. 415 kcal energia 100 g-ban (140 g dehidratált tömegé). Rehidratált össztömeg: 420 g.Gluténmentes.

Termékelőnyök

Egyszerű használat Gyorsan (5-8 perc) és könnyen elkészíthető belső vízmérő skálája révén.
Energiabevitel 415 Kcal: 100 g dehidratált / 498 kcal: 420 g rehidratált.
Könnyű szállítás Visszazárható csomagolás. Méret: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Teljes tömeg: 140 g.
Fedezd fel a termék részleteit

Műszaki információ

Használati tanácsok

A tasak a felénél letéphető, így tányérként használható.
Figyelem! Minél melegebb a víz, annál hatékonyabb a rehidratáció. Ha nem forrásban lévő vizet használsz, várj néhány percig, mielőtt megennéd.
A víz mennyiségét bizonyos kritériumok alapján állapítjuk meg. Vagyis igazíthatod a vízmennyiséget az íz és a textúra szerint.

Liofilizálás és dehidratálás?

Mindkét eljárást a természet ihlette. Hidegen vagy melegen szárítva eltávolítják az élelmiszerben lévő vizet, hogy sokáig megőrizze a szavatosságát.
A liofilizálás szilárd állapotból (fagyasztás) gáz halmazállapotba távolítja el az élelmiszerben lévő vizet. Ezt a nagyon régi eljárást a Dél-Amerika hegyvidékén élők használják.
A dehidratálás során magas hőmérsékleten szárítják az élelmiszert. Az élelmiszerben lévő víz elpárolog.

Hogyan készülnek az ételek?

A Forclaznál egyre inkább 100%-ban liofilizált termékeket szeretnénk gyártani.
A hideg szárítással történő liofilizálás lehetővé teszi az ételek tápértékének és ízminőségének jobb megőrzését, valamint kiküszöböli a tartósítószereket és adalékanyagokat.Így olyan ízű ételeket főzhetünk, mint otthon!
A száraz élelmiszerek esetében (rizs, tészta, dara. stb.), amelyek sokáig elállnak, nem szükséges a liofilizálás.

A curry-s csirke "előnye":

A csirkehús francia eredetű, liofilizálás előtt megfőzték.
Gluténmentes.
Az étel Franciaországban készült.

Súly és méretek

Rehidratált tömeg: 420 g
Dehidratált tömeg: 120 gramm
Méretek: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Teljes tömeg: 140 g csomagolással.

Védőgázas csomagolásban. Nyitás után az egészet fogyaszd el.

Az élelmiszer nem tartható el a végtelenségig. Idővel megromlik vagy megrohad. A romlási folyamat lelassítása és ételek frissességének minél hosszabb megőrzése érdekében a lezárás előtt egy élelmiszergázt (nitrogén E941) vezetünk a csomagolásba. Inert és szagtalan, a nitrogén véd az oxidációtól miközben eltávolítja a nedvességrészecskéket.

Átlagos tápérték

Tápanyagérték: 100 g | 120 g (=1 adag) Energiatartalom: 1738 kJ - 415 kcal | 2086 kJ - 498 kcal Zsírok: 11 g | 13,0 g ebből telített zsírsavak: 1,0 g | 1,2 g Szénhidrátok: 59,0 g | 71,0 g ebből cukrok: 0,4 g | 0,5 g Fehérjék: 20,0 g | 24,0 g Só: 2,6 g | 3,1 g

Súly

0,14 KGM
Teljes tömeg

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó.

Információ/koncepció/technológia

Fejlesztőcsapatunknak a Mont Blanc völgyében végzett termékteszteket, ahol a Decathlon új trekking márkájának, a Forclaznak a központja található.
A terméket dietetikusunk és tesztelőcsapatunk hagyta jóvá.
Szakértőnk ajánlása Termékeinket technikai partnereink és fogyasztóink folyamatosan tesztelik a fejlesztés során, hogy minden igényt kielégíthessünk.

Vélemények

Munkatársaink véleménye