Hőtartó és könnyű.

Sí, snowboard - WEDZE - FREE 400 női kabát  WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

FREE 400 női kabát síeléshez, snowboardozáshoz, rózsaszín WED'ZE

WED'ZE
Rendszeres síeléshez, snowboardozáshoz nőknek: vízhatlan, hőtartó és könnyű kabát. Egyszerű és könnyű technikai kabát síeléshez és snowboardozáshoz, bármilyen terepen. Társ a rossz időben!
Decathlon
ig 17 990Ft %

Minimum

17 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
17 990Ft %
17 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8371065
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg 100 g/m²-es standard vatelin. -5°C és -10°C közötti hőmérsékleten ideális.
Vízhatlanság Bevonat 5 000mm.A fő varrások vízhatlanok.
Zsebek 5 zseb, ebből 1 bérletzseb, 1 belső, cipzáras zseb, 1 síszemüvegzseb.
Légáteresztés Membránja révén kivezeti az izzadságot.
Egyszerű használat Hószoknya. Állítható kapucni.
Tartós használat Ellenálló összetevők. Megerősített varrások. Szín- és formatartó.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szabás
Regular
Vízhatlanság
Vízhatlan
Méretek
XS-XL.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság A FREE 400 kabátot úgy terveztük, hogy egy félnapos (kb. 4 órás) havazást is kibírjon. Hogy bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél, stb.), anyaga és gondosan kidolgozott illesztései megakadályozzák a víz szövetbe szivárgását. A vízhatlanságot speciális zuhanyteszttel vizsgáltuk: a teszt olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel snowboardozás közben találkozhat.
Az anyag vízlepergetése Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. Ez a szövet külső oldalán alkalmazott felületkezeléssel érhető el. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és hőtartó. A kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell újítani (2-3 mosásonként) az áruházainkban kapható speciális termékek segítségével. A Wed’ze minden vízhatlan kabátja részesül vízlepergető felületkezelésben.
Vízhatlan főbb varrások. A Free 400 kabáton nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. A varrás belső felére tett öntapadó, vízhatlan pántok biztosítják a ruha vízhatlanságát. A varrásokat a víznek, hónak leginkább kitett helyeken vízhatlanítjuk így. A legtöbbször a vállon és a mellkason.
Hőszigetelő vatelinbélés Hogy ne legyen túlzottan meleged, de ne is fázz, a termék alkalmazkodik a test fizikai aktivitásához és a külső környezethez. Vatelinbélést alkalmaztunk, mely melegen tart. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, több vagy kevesebb tárolt levegőmennyiségtől függ. A vatelin lehet standard, technikai vagy szilikonos, melyek mindegyike más és más tulajdonságokkal rendelkezik (hőtartás, kis súly, rugalmasság, stb.)
Hőszigetelő hatás Az ujjak végén jól záró, kesztyűre vagy kesztyű alá húzható, tépőzáras mandzsetta. Neki köszönhetően eséskor nem jut hó a kabát belsejébe, és nem fúj be a hideg szél. Ezen felül, mivel hidegben érzékenyebb a bőr, a Wedze polár állvédőt épített be, hogy védje az arcot, a nyakat és az állat a bőrirritációtól.
Tanácsunk a hőmérséklet-szabályozással kapcsolatban Javasoljuk, hogy alkalmazza a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet és az alákabát feladata, hogy melegen tartson. A síkabáté pedig, hogy megvédje az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg legyen légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
Légáteresztés Ez a kabát azon képessége, melynek révén hagyja távozni a test által mozgás közben termelt párát. A cél? Száraznak maradni. Az összetevők légáteresztő képességét a RET párologtatási ellenállás tesztelésével mérjük (ISO 11092). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál jobb a szövet légáteresztő képessége.A Wedze csak olyan technikai megoldásokat (cipzárak, szellőzők, mesh szövet) alkalmaz, amelyek megakadályozzák a szöveten belüli páralecsapódást.
Szélálló Szélállását az anyag belső oldalára helyezett bevonat vagy membrán biztosítja. A komfortérzet és a kihűlés elkerülése miatt fontos, hogy a test védve legyen a széltől, síelés közben és a sífelvonón pihenéskor egyaránt.
Tartós használat Tudjuk, milyen fárasztó egy egész napos síelés vagy snowboardozás. Különös gonddal válogattuk termékeink összetevőit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt.
Bérletzseb Nem kell többé keresgélni a bérletet: az ujjon bérletzseb található, így gyorsan felülhetsz a felvonóra.
Tisztítási tanácsok A termék hosszabb ideig megőrzi tulajdonságait, ha betartja a következőket: Mosógépben 30°C-on, elkülönítve mosható. Szintetikus programmal. Kifordítva mosható! Kevés mosószert használj! Öblítő használata nem ajánlott. Nem centrifugálható géppel! Vállfán, jól szellőző, meleg helyen szárítandó. Vegytisztítani nem ajánlott! Ne tedd radiátorra! Anyagának megfelelő impregnáló szerrel vízhatlanítsa! Figyelmesen olvasd el a termékcímkét!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliamid
Fő anyag
100.00% Poliamid
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Kifordítva mosandó. Külön mosandó. Mosás előtt húzza be a cipzárt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyag bevonatát! Száraz és szellőző helyen való tárolása előtt győződj meg a tökéletes száradásról!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A Decathlon 12 vásárlója vállalta, hogy a termékfejlesztés végső szakaszában használat közben teszteli a terméket Tignes-ben. Szeretnél tesztelőnk lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot a wedze.com weboldalon!
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE