GARMIN
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Forerunner 245 szürke GARMIN - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Forerunner 245 szürke GARMIN - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Forerunner 245 szürke GARMIN - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Forerunner 245 szürke GARMIN - Triatlon felszerelés
  • GPS és gyorsulásmérő órák Triatlon - Forerunner 245 szürke GARMIN - Triatlon felszerelés
Ref. : 8582706
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
GPS és gyorsulásmérő órák

GPS-es futós okosóra Forerunner 245 szürke GARMIN

GARMIN
Decathlon
Elemzi az aktuális edzettségi szintedet és jelzi, ha túledzed magad, vagy éppen túl gyengén csinálod. Fejlett futásdinamikai elemzést nyújt, mint talajérintési egyensúly, lépéshossz, függőleges arány. Támogatja az ingyenes, személyre szabott edzésterveket a Garmin Coach felületről.

Termékelőnyök

Üzemidő Akár 7 nap okosóra módban vagy 24 óra GPS használattal.
Univerzális méretek 42,3 x 42,3 x 12,2 mm (127-204 mm csuklókerületig)
Kijelző méret:30,4 mm képátló
Tartós használat Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 200 óra tevékenységnek.

Műszaki információ

GPS-es futós okosóra fejlett edzési funkciókkal:

Olyan biztonsági funkciók, mint a balesetérzékelés és helyzetmegosztás biztosítják a valós idejű vészhelyzeti segítségkérést. Te futsz, a Forerunner 245 pedig gondolkodik helyetted. Méri, elemzi és összesíti teljesítménnyel kapcsolatos statisztikáidat, így ismerni fogja futási technikád és a céljaidat is. Neked csak a lábaid kapkodására kell figyelned.

Fejlett teljesítmény elemzés:

Mennyi edzés megfelelő számodra? A Forerunner 245 személyre szabott edzéstervekkel segít fejlődni és regenerálódni, így jobb rálátást kaphatsz az okosabb döntésekhez. Figyeli a VO2 max értékedet, így megértheted, hogy a terhelés miként befolyásolja a teljesítményed. Minél magasabb a VO2 max, valószínűleg annál jobban fog mennia futás. A Training Status elemzi a korábbi tevékenységeidet és mutatja, hogy eredményes-e az egzésed, vagy túlhajtod magad.

Láthatod edzéseidet:

Láthatod, hogy az edzéseid miként befolyásolják állóképességed fejlődését, valamint aerob vagy anaerob szintre is visszajelzést adnak. A regenerálódási idő segít a maximumot kihozni a ráfordításokból, megmutatva, hogy készen állsz-e a következő kihíásra. Akár az összesített edzésterhelést is láthatod, mely az elmúlt 7 napot veti össze az ideális terheléssel.

Még több edzési lehetőség:

A futás a te sportod, de még okosabban edzhetsz a Garmin Connect online fitnesz felületről letölthető segédeszközeinkkel. Hozd létre az edzésterved vagy tölts le az ingyenesen elérhetők közül, melyek felszinkronizálódnak az órára. Ha van valamilyen elképzelt célod (például 5 kilométert lefutni), a Garmin Coach segíthet. Profi edzők által elkészített, teljesen a rád szabott edzésterveket kínál, melyek elvezetnek a kitűzött célig.

Más sportokhoz is kiváló:

Az edzésed részeként akár a célbaérés várható idejét is képes megbecsülni. No és ha váltanál más sportra? A Forerunner 245 ebben is jó, hiszen akár kerékpározáskor, medencés úszáskor, evezőpadon vagy elliptikus-tréneren vagy lépcsőzőgépen is használhatod.

Elemezd futástechnikád:

A Forerunner 245 GPS-es okosóra olyan eszközöket is tartalmaz, melyekkel fejlesztheted futástechnikád. Méri az olyan statisztikát, mint a lépésszám, lépéshossz, telejérintési idő és egyensúly, függőleges- kilengés és arány. Ezek az értékek segítenek megismerni a futási módodat és információt nyújtanak, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. A Forerunner 245 akkor képes mérni ezeket az információkat, ha arra alkalmas kiegészítővel használod (Running Dynamics Pod vagy HRM-Run mellkaspánt).

Maradj kapcsolódva futás közben is:

A Forerunner 245 segít, hogy futás közben se maradj le semmilyen fontos információról. Ha arra alkalmas okostelefonnal társítod, szöveges üzeneteket, közösségi média frissítéseket, e-maileket és akár telefonhívásokat is jelez. Az új biztonsági és követési funkciókkal könnyű megosztani helyzetét, ha segítségre van szüksége, akár automatikusan is, a beépített balesetérzékelésnek köszönhetően. Legközelebb a futásnál még kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

Megosztás és kihívások:

Szinkronizáld tevékenységeid a Garmin Connect felületre, így nem csak az adataid tárolhatod, de egy nyüzsgő közösség részévé is válsz. Kihívásokban vehetsz részt, bátoríthatod ismerőseidet a jobb teljesítmény eléréséért vagy megoszthatod tevékenységeidet közösségi oldalakon.

Egészség és fejlett alvásfigyelés:

A Forerunner 245 okosóra olyan eszközöket is tartalmaz, melyek segítenek az általános egészségi állapotát és alvását nyomon követni. Ezek az eszközök kritikus fontosságúak a hatékonyabb edzéstervezéshez. Például ez az első olyan futóóránk, amely pulzoximétert is tartalmazhat. Ez a csuklóról mérő érzékelő segít megbecsülni vére oxigén telítettségét, mely mutatja, hogy tested mennyi oxigént képes felhasználni - leginkább alváskor.

Stressz szint:

Hogy még jobb rálátást kínáljon az alvásra, a Forerunner 245 mutatja a felületes, mély és REM szakaszokat is. Egész napos stressz-szintet is mér, ezzel a napi állóképességet is jelzi. Ha a stressz-szint emelkedik, a beépített relaxációs időzítő megnyugtat. Hogy még többet hozhass ki magadból, a Body Battery™ energiamonitor elemzi az összegyűjtött adatokat és mutatja, hogy mennyi tartalék van még benned, így megtervezheted edzésedet és pihenésed.

Kövesd figyelemmel a ciklusod:

Hamarosan még jobban értheted tested működését Garmin Connect menstruációs ciklus követési funkciójával. Használd a ciklusod nyomonkövetésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomonkövetésére is alkalmas. Mindezen felül részletes információt kapsz az edzésedről és a tápanyagokról a ciklusod szakaszaiban.

Tuljadonságok:

Súly: 38,5 g
Akkumulátor/működési idő: Okosóra módban: akár 7 nap; GPS módban: akár 24 óra
Vízállóság: 5ATM
GPS vevő típusa: GPS/GLONASS/GALILEO
Szívritmusmérő: Elevate optikai / külső mellkaspánt támogatott
Felbontás: 240 x 240 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 200 óra tevékenységnek
Útvonalak/Nyomvonalak: 200 óra tevékenységnek
Iránytű: 3 tengelyű
Napnyugta/Holdkelte információ: Igen
Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis: Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye