RAVENE
  • Táplálékkiegészítők Lovaglás - Fokhagymás takarmánykiegészítő RAVENE - Lovaglás
Ref. : 8243508
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Táplálékkiegészítők

Fokhagymás takarmánykiegészítő Nutrigarlic, 900 g RAVENE

RAVENE
Decathlon
A lovak általános állapotának és erőnlétének javítására. A NUTRIGARLIC takarmánykiegészítő összetevői már önmagukban is sokoldalúan támogatják a ló szervezetét! A fokhagyma jótékonyan hat a keringésre, immunerősítő, nyáron segít távol tartani a rovarokat.

Termékelőnyök

Vitamin- és ásványianyag-tartalom Általános kondíciójavító, immunerősítő hatású.
Ízvilág A szemestakarmányba keverhető, aprószemű granulátum.
Egyszerű használat Adagolókanál a dobozban - ezzel egyszerűen, gyorsan kimérheted!

Műszaki információ

Jó, ha tudod:

A készítmény lenmagot is tartalmaz. A lenmag a szőrzet, hosszúszőrök és paták egészségét is támogatja, az emésztőrendszer működését segíti, s kólikamegelőző hatással bír. A csukamájolaj és az esszenciális zsírsavak támogatják az immunrendszer és emésztőrendszer, valamint az idegrendszer működését, valamint a keringést.

A mikronizálás eljárása:

A takarmánykiegészítőbe a fokhagymának csak a ló számára hasznos alkotórészei, hatóanyagai kerülnek. A növény lényeges alkotórészeinek és fölösleges részeinek szétválasztásából és kizárólag a legjobb részek kivonásából áll. A koncentrátumnak köszönhetően tehát a ló gyorsabban és teljesebben jut hozzá az aktív elemekhez.

Tanácsok használathoz:

Kérjük, hogy a takarmánykiegészítőt bevezetéskor az adagot folyamatosan emelve, fokozatosan etesd!30 g (1 adagolókanál) naponta, egy hónapon át. A kúrát évente háromszor ismételheted!

Anyagösszetétel

Tárolás Tiszta, száraz helyen tartsd!

Vélemények

Munkatársaink véleménye