Kényelmes és sokoldalú, ideális hosszabb utakhoz.

Görkorcsolya,  gördeszka Korcsolya, roller, board - FIT 5 férfi görkorcsolya OXELO - Görkorcsolya
/common/3Dpictures/a/20afa784b65d4068bc02b7c8a7c93b55.zip/index.html
Görkorcsolya, gördeszka

FIT 5 férfi fitnesz görkorcsolya, fekete/kék OXELO

OXELO
Közepes tudással rendelkező felnőtteknek, sokoldalú görkorcsolya középtávú kiruccanásra (10-20 km). Közepes tudású felnőtteknek, akik a gördülés kényelmére és minőségére vágynak, rendszeres használatra.
Decathlon
ig 17 990Ft %

Minimum

17 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
17 990Ft %
17 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8303153
TERMÉKELŐNYÖK
Kényelem Félpuha, 3D mesh cipőbelső, új kényelmi szivacs és ütéscsillapító sarokbetét.
A gördülés minősége 80 mm-es kerekek, keménység: 80A/ABEC5 csapágyak - kényelem és könnyed gurulás.
Jól tart Merev felsőrész, műanyag csat, tépőzár és fűző a lábfejnél.
Kezelhetőség Alumínium sínrendszer a jó lendületi energiáért.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kell-e választani a gördülés minősége és a kezelhetőség között? Soha! Az ABEC 5 csapágyaknak, a 80 mm-es 80A keménységű gumikerekeknek és az alumínium sínnek köszönhetően (az alumínium sín kiválóan visszanyeri a görkorcsolyázásba fektetett energiát) a Decathlon Fit 5 görkorcsolyák kiváló gördülési minőséggel rendelkeznek. A 84 mm-es kerekek is felszerelhetők a sínre?
Hogyan biztosítható a kényelem és a jó tartás? A félpuha 3D mesh cipőbelső kényelmes viseletet nyújt, csökkentve a belső páratartalmat.Az új, kényelmes habszivacsok és az ütéscsillapító sarokpárnák kellemesé teszik görkorcsolyázást. A cipőbelső merev és magas kialakítású felső része (cuff) elmozdulásmentesen tarja a bokát. Mindez egy hármas fűzőrendszerhez társul (fűző, műanyag csat és rögzítőpánt), amely jó megtartja a bokát.
Mekkora a súlya a FiT 5 görkorcsolyának? 2,8 kg a 43-es méret esetén (egy pár).
Hogyan tarthatom karban/javíthatom meg a görkorcsolyámat? A Decathlon áruház görkorcsolya részlegén, az internetes honlapon vagy a műhelyben kapható alkatrészek segítségével megjavíthatod a görkorcsolyáját vagy kicserélheted az alkatrészeket. Cserélhető alkatrészek: 80 mm-es 80A keménységű vagy 80 mm-es 84A keménységű kerekek, ABEC 5 vagy ABEC 7 csapágyak. Jobb vagy bal lábra szerelhető fékbetétek.
Hogyan növelhető a görkorcsolya élettarama? A görkorcsolya élettartamának növelése érdekben, szereld le, szárítsd meg és egy száraz ronggyal zsírtalanítsd a csapágyakat, ha előtte vízzel borított, poros vagy homokos talajon görkorcsolyáztál. A kerekeket is hosszabb ideig használhatod, ha egymás között rendszeresen megcseréled őket az egyenletes kopás érdekében. Az erre vonatkozó tanácsok és oktatóanyag a youtube csatornánkon található: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos
Mekkora a legnagyobb súly, amit az Oxelo férfi görkorcsolya elbír? A görkorcsolya megfelel az EN 13843 szabvány A osztályának (felnőtt görkorcsolya). A szabványt 20 - 100 kg (testtömeg) teherbírású „Görgős sporteszközök – Egysoros görkorcsolyák” esetén kell alkalmazni. Ez az európai szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszerekre, jelölésre és a gyártó által közölt információkra vonatkozó előírásokat a felhasználókat esetlegesen érintő baleseti kockázatoknak a csökkentése érdekében.
Hogyan növelhető a kerekek élettartama? Gyakori megoldás a kerekek egymás közötti cseréje, mivel a kopás nem egyenlő mértékű, és a kerekek ferdén kopnak. Ennek oka? Sokszor befelé dőlt lábbal korcsolyázunk, hogy meglökjük magunkat, forduljunk vagy még inkább, hogy elinduljunk.
A gumik egyoldalú kopásának megakadályozására, váltogasd egymás közt a kerekeket! A kerékváltást párban végezd.
Hogyan teszteljük termékeinket? Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A felnőtt görkorcsolya használatára vonatkozó európai szabványoknak, valamint a kopási teszteknek megfelelő vizsgálatokkal validálhatók a termékek. A laboratóriumi teszteket a gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetőek, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik a későbbiekben kemény próbának vetik alá a terméket. Az eredmény: egy tesztelt, bizonyított... és jóváhagyott termék.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Cipőbelső: puha PES és PU. Talpbetét: EVA.
Kezelési útmutató: Ha víz érte a kerekeket: szereld le a kerekeket, majd szárítsd meg és zsírtalanítsd a csapágyakat. Ezzel megakadályozod, hogy a csapágyak beszoruljanak. A féket elhasználódás esetén ajánlatos kicserélni. Az egyenletes kopás érdekében javasoljuk, hogy cseréld meg a kerekeket. A jobb gördülés eléréséhez kicserélheted a csapágyakat ABEC 7 vagy 9 változatra. Karbantartási tanácsainkat megtalálhatod a youtube oxelo-n.
Tárolás Tárold szobahőmérsékleten, száraz helyen. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett.
Korlátozott felhasználás: GŐRHOKIZÁSHOZ ÉS AGRESSZÍV GÖRKORCSOLYÁZÁSHOZ NEM AJÁNLOTT!
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE