Kabát alacsony áron, az első hidegektől kezdve.

FIRSTHEAT LÁNY SÍKABÁT

Lányoknak síeléshez, snowboardozáshoz sípályára vagy hétköznapi használatra havas, hideg időben. A meleg vatelintöltet révén ideális hideg időben. Bevonatos külső anyaga ellenáll a hónak. Strapabíró, könnyű tisztán tartani (gépben mosható): jó minőség elérhető áron.

 

Ref. : 8312400
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Stratermic védjegy garantálja a jó hőszigetelést! Stratermic: szabaduljon meg a hidegtől! A STRATERMIC sportruházatok garantáltan könnyűek és melegek. A Stratermic tartós minőséget és szigorú, laboratóriumban és terepen folyatott tesztsorozatot is jelent.
VÍZHATLANSÁG Az anyag bevonatának köszönhetően nem ül meg a hó kabáton. Síkos felületéről lecsúsznak a hópelyhek és a vízcseppek, így közvetlenül nem jut nedvesség az anyagba.
Légáteresztés elsősorban a természetes nyílásokon keresztül biztosított (a kabát alja, nyakrésze, ujjai). A bolyhozott bélés segít eloszlatni az izzadságot.
EGYEDIVÉ TEHETŐ A hát bélésének tetején címke található, melyre felírhatja gyermeke nevét, így nem keveredik el a kabát. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS Mosógépben mosható. Hogy elkerülje a termék károsodását, tisztításkor tartsa be a kezelési útmutatót!
ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAG „30%-ban újrahasznosított anyagból”.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE