Tartós, könnyű és kompakt SUP kezdőknek!

Felfújható stand up paddle

alkalmi használatra.Szett tartalma: stand up paddle, hátizsák, pumpa, nyomásmérő, póráz, kulcs. A 250 literes felfújható SUP, más néven stand up paddle vagy állószörf, 70 kg testsúlyig használható. Kezdők számára ajánlott egyedüli vagy családi sétákhoz és kisebb hullámokhoz (<1m).

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8362020
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Stand up paddle felfújása és leeresztése Felfújáskor ügyeljen arra, hogy a szelep felső (zárt) pozícióban legyen, máskülönben kiszökik a levegő. Csatlakoztassa a pumpát. Fújja 15 psi nyomásig. Minél jobban fel van fújva, annál stabilabb a SUP és annál jobb a siklás minősége. Óvatosan vegye le a pumpát és zárja le a külső dugót. A SUP leengedéséhez nyomja meg erősen a szelepet és a levegő magától távozik. A tömör összehajtáshoz és a maradék levegő kiszorításához a szeleppel szembeni oldaltól kiindulva kezdje el összetekerni a SUP-ot.
Szervizkulcs Ha a szelepnél szökik a levegő, csavarja el egy negyed fordulattal a szelepet a termékhez melléket kulcs segítségével. Soha ne csavarja ki a szelepet, ha a SUP fel van fújva!
Javítás Ha luk keletkezne a stand up paddle falán, a méretre vágható javítólap és egy MEK típusú nyomásálló ragasztó segítségével a sérülés kijavítható.
Szkeg Ha elvész vagy eltörik, utólagosan az ügyfélszolgálatnál beszerezhető vagy interneten megrendelhető.
Praktikusan használható windszörfözéshez A felfújható és nagyon praktikus SUP windszörf deszkaként is használható. Az árboc minden nehézség és sérülés nélkül a deckhez rögzíthető. A póráz segítségével a SUP könnyen a vízre bocsátható és a hajóhoz kötve szabadon lebegtethető. Igazi sporteszköz kicsiknek és nagyoknak.
Méretek Felfújt SUP mérete: Hosszúság: 8'9 (267 cm).
Szélesség: 30" (76 cm).
Vastagság: 6" (15 cm).
Űrtartalom: 250 liter.
Súly: 7 kg.
Táska mérete (összehajtott SUP): Magasság: 90 cm.
Szélesség: 40 cm.
Vastagság: 22 cm.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE