APTONIA
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Fehérjeszelet karamellás 40 g APTONIA - Multisport kiegészítők
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Fehérjeszelet karamellás 40 g APTONIA - Multisport kiegészítők
  • ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK Táplálékkiegészítő, sporttáplálkozás - Fehérjeszelet karamellás 40 g APTONIA - Multisport kiegészítők
Ref. : 8385583
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
ENERGIASZELETEK, ENERGIAZSELÉK

Fehérjeszelet sportolás utánra csokoládés, karamellás, 40 g APTONIA

APTONIA
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Sportrajongó csapatunk regenerálódáshoz, közepes és hosszabb ideig tartó testmozgás utáni fehérjebevitelre tervezte a szeletet. Szénhidrátban és fehérjében gazdag szelet. Sportolás után 30 percen belül fogyasztandó. Ideális esetben regeneráló ital kíséretében fogyaszd.

Termékelőnyök

Energiabevitel Energiabevitel 161 Kcal / 18 g szénhidrát szeletenként.
Fehérje-koncentráció Szeletenként 11 g tejfehérjét (tejsavó-kazein-szója keverék) tartalmaz.

Műszaki információ

A termék segíti a regenerációt.

A megfelelő hatás eléréséhez az edzést követő fél órában ideális elfogyasztani.Miért van szükség szénhidrátra?A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés helyreállításához (összehúzódáshoz) egy nagyon intenzív és / vagy hosszú fizikai erőfeszítés után, amely izomfáradtságot és a vázizmok glikogéntartalmának csökkenését eredményezi.Miért van szükség fehérjére?A fehérjék segítik az erőfeszítések által károsított izomrostok újjáépítését.

Mit fogyassz az italon kívül?

Víz a megfelelő hidratációhoz (többé-kevésbé az izzadástól függően) elosztva a mozgás során; nátrium a hidratációhoz és a szénhidrátok jobb felszívódásához; bikarbonátok a savasság elnyomásához. Ezen okokból javasolt nátriumban és bikarbonátokban gazdag víz fogyasztása.

Milyen esetben szükséges a regenerációt segítő szelet fogyasztása?

A kevesebb néha több!Nem szükséges regenerációt segítő szeletet fogyasztani a rövid és könnyű edzés után, ha egy órán belül főétkezésre kerül sor (figyelem: ennek megfelelően gazdagnak kell lenni szénhidrátokban, fehérjében és antioxidánsokban).

"Minél több fehérje, annál jobb" ; "A tejsavófehérje a legjobb a regenerálódáshoz". Hagyjuk a mítoszokat!

A túl sok fehérje fogyasztása feleslegesA regeneráció és az izomépítés nem lesz jobb, ha 20 g-nál több fehérjét fogyasztunk. A különálló fehérjefogyasztás nem segíti elő az optimális regenerálódást.Viszont az izomépítés és a glikogénraktárak feltöltése érdekében fontos a szénhidrátok és a fehérjék együttes fogyasztása.

Egy kis emlékeztető

A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése. Gondoskodj a rendszeres folyadékpótlásról!

Erről néhány szóban:

Németországban gyártott termék.

Átlagos tápérték

Tápanyagtartalom: 100 g | 40 g (= 1 szelet) Energiatartalom: 1698 kJ-403 kcal | 679 kJ-161 kcal. Zsírok: 13 g | 5,1 g, ebből telített zsírsavak: 7,5 g | 3,0 g. Szénhidrát: 45,0 g | 18,0 g, ebből cukor: 30,0 g | 12,0 g. Fehérje: 26,0 g | 11,0 g. Só: 0,23 g | 0,09 g

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Hűvös és száraz helyen tárolandó.
Korlátozott felhasználás:
Gyerekek elől elzárva tartandó.
Jogi Nyilatkozat Az optimális regenerálódás érdekében ajánlott a sporttevékenységet követő 4-6 órán belül testsúlykilogrammonként 4 gramm szénhidrátot fogyasztani. Hosszabb ideig (>2 hónap) tartó fogyasztása esetén kérj tanácsot orvostól vagy táplálkozási szakembertől.
A termék fogyasztása ellenjavallt vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 éven aluliaknak számára.

Információ/koncepció/technológia

Aptonia energiaszeleteink táplálkozási szakértőnk és tesztelőink jóváhagyásával készültek.
Szakértőnk ajánlása Az igények még jobb kielégítése érdekében a fejlesztés során technikai partnereink és fogyasztóink folyamatosan tesztelik az Aptonia termékeket.

Vélemények

Munkatársaink véleménye