APTONIA
end-of-life
Ref. : 8409201

Energiazselé Energy G-Easy LD

2/5
Sportrajongó csapatunk gyors energiabevitelre, 3 órát meghaladó sportoláshoz fejlesztette ki ezt az exkluzív terméket. Elég egy mozdulat, és máris fogyasztható. Könnyen fogyasztható energiazselé: A gél többszöri fogyasztásához csavard fel a szívófejet, és tartsd tisztán a tasakot. Kényelmes termékhasználat, egy mozdulat és máris fogyasztható.

Ez a termék nincs készleten

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Hogyan fogyasztható a G-EASY?

Javasoljuk, hogy 45 perc testmozgás után fogyassz el 15 percenként 2 vagy 3 nyelet energiazselét. Az elfogyasztást követően ajánlott néhány korty vizet inni.
Az G-EASY szívófej nem zárható, tehát ha nem sportolsz, tanácsos a zselét a fehér kupakkal együtt szállítani.
A felnyitást követően a G-EASY 15 napig tárolható (nem szükséges hűtőszekrényben tartani, mivel a zselés textúra megváltozik és keményebbé válik).

Néhány jó tanács a G-Easy szívófej tisztításához

Javasoljuk, hogy az első használat előtt öblítsd le a szívófejet.
Minden használat után meleg vízzel tisztítsd meg. A tisztításnál folyó víz alatt öblítsd le a szívófejet, eközben a két ujjaddal tartsd azt összenyomva, hogy szétnyíljon a teteje és kijöjjön belőle a zselé.
Ezt követően felfelé fordítva szárítsd meg a szívófejet.

Pár szó a G-Easy összetételére, eredetére és szabályozására vonatkozóan

Franciaországban gyártott zselé és G-Easy szívófej.
A gél színét természetes összetevők adják, és idővel ez megváltozhat. És mi a helyzet az antidopping szabványokkal?
A tétel gyártásakor a termék megfelelt az AFNOR NF V94-001 antidopping szabványnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy megismertethetjük veled a… G-Easy történetét.

A termék kezdeti szakaszában felmerült egy kérdés. Hogyan tehető könnyebbé a termék fogyasztása sportolás közben?
9 fős csapatunk 2 év fejlesztés után, sok elgondolást és több tesztsorozat követően úgy alakította ki a szívófejet, hogy az megfeleljen a gél viszkozitásának, biztosítva a zselés tasak vízzáróságát és a többszöri használatot.
Fogd meg a tasakot, emeld a szádhoz és egy mozdulattal helyezd el. Még futás közben is olyan könnyű a fogyasztása, mintha csak lélegeznél.

Néhány információ és használati tanács.

„A zselé kiszívása előtt jól össze kell csípni a szívófejet.”
Futás közben a szívófej úgy használható, mint a csőrös flakonoké. A szivárgások elkerülése érdekében csavard vissza a kupakot, ha nem sportolsz.
Egy tasak G-Easy két klasszikus zselének felel meg. A tasak mérete elég kicsi ahhoz, hogy ne zavarjon futás közben. Szakaszos fogyasztásnál az áttetsző tasak lehetővé teszi a zselé fogyásának nyomon követését. Egyúttal kevesebb a csomagolóanyag, így kevesebb hulladék keletkezik.

Használati korlátozások


Naponta legfeljebb 2 zselé fogyasztása ajánlott.
Koffeint tartalmaz (62 mg/100 g). Gyermekeknek, várandós nőknek és szoptatós anyáknak nem ajánlott! A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése.

Fogyasztható-e a zselé kerékpározás közben? Elmagyarázzuk...

G-Easy célja a lehető legkevesebb mozdulattal történő használat: megfogod a tasakot, a szádhoz emeled és egy mozdulattal elhelyezed…, mintha kulacs lenne.
Valóban, az egyszerű használat révén a G-Easy akár kerékpáron is használható. Nincs különösebb kezelési mód, sem bonyolult mozdulat, nem kell bajlódni a kézre vagy a kormányra tapadt ragacsos zselével… Könnyen és gyorsan használható, még versenyeken is.

Átlagos tápérték

Tápanyagtartalom: 100 g | 64 g (= 1 energiazselé/64 g)
Energiatartalom: 1190 kJ – 280 kcal | 748 kJ – 176 kcal.
Zsírok: < 0,5 g | < 0,5 g,
ebből telített zsírsav: < 0,5 g | < 0,5 g
Szénhidrát: 70,0 g | 44,0 g,
ebből cukor: 36,0 g | 24,0 g.
Fehérje: 0,8 g | 0,6 g.
Só: 0,39 g | 0,26 g.
B1-vitamin: 1,0 mg (91%)* | 0,66 mg (60%)*
B6-vitamin: 1,3 mg (93%)* | 0,84 mg (60%)*
B12-vitamin: 2,3 µg (92%)* | 1,50 µg (60%)*
E-vitamin: 11,0 mg (92%)* | 7,20 mg (60%)*.
Nátrium: 156 mg | 100 mg.
Cink: 9,0 mg (90%)* | 6,0 mg (60%)*.
Koffein: 62 mg | 40 mg
L-leucin: 500 mg | 320 mg
L-valin: 125 mg | 80 mg
L-izoleucin: 125 mg | 80 mg
*az irányadó napi beviteli érték százaléka

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel ENERGY GEL G-EASY Long Distance. Tiaminban, B6-, B12-, E-vitaminban és cinkben gazdag, szénhidrát alapú zselé koffeinnel és BCAA-val. Fekete ribizli ízesítésű. Összetevők: glükózszirup (68%), víz, maltodextrin (14%), savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrát, élelmiszer színezék (sárgarépa és fekete ribizli koncentrátum) természetes aroma, tartósítószer: kálium-szorbát, cink-citrát, tiamin, B6-, B12-, E-vitamin, L-leucin, L-valin, L-izoleucin, természetes koffein (0,06%). A gyártóüzem feldolgoz még: HALAT, TEJET, SZÓJÁT, GLUTÉNT.
Tárolás Tiszta és fénytől védett helyen tárolandó.

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Az Aptonia energiazselé dietetikusunk és tesztelőink jóváhagyásával készült.
Szakértőnk ajánlása Az energiazselé termékválasztékot az Aptonia kutatólaboratóriuma fejlesztette ki. A vásárlói igények minél megfelelőbb kielégítése érdekében a fejlesztés minden egyes fázisában technikai partnereink és fogyasztóink közreműködésével, teszteljük termékeinket. Észrevételeid fontosak a számunkra, ezért bátran mondd el véleményed a termék további fejlesztésének segítése érdekében.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE