36 voltos akkumulátor, 70 km autonómia.

Kerékpár - BTWIN - ELOPS 900 elektromos kerékpár  B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

ELOPS 900 elektromos kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Maximális kényelem hosszan tartó városi közlekedéshez vagy hosszútávú kerékpározáshoz. Teljesen felszerelt, rendkívül kényelmes elektromos kerékpár. Holland típusú elegáns forma erős motorral (36 voltos akkumulátor). Érezze, hogy fúj a szél kerékpározás közben!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 389 990Ft %

Minimum 389 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8300083
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Alumíniumból készült, alacsony a könnyebb felszállásért. 1,60-1,85 méter testmagassághoz. A csövek szerkezete kivételes merevséget biztosít, így megszüntetik az elektromos meghajtás által keltett rezgéseket. Alumínium a még merevebb vázhoz. Hatékonyabb erőátvitel a jobb teljesítményért.
Villa Teleszkópos (felfüggesztett) villa, nem állítható. A villa elnyeli az út által keltett összes rezgést. Köves burkolatú városi utakon csillapítja a burkolat által keltett ütéseket.
Váltó 7 sebességes Shimano Nexus. Ez a rendszer lehetővé teszi a segességváltást álló helyzetben. Ezért könnyebb újraindulni péládul piros lámpa után. Így segítheti a kerékpár teljesítményét, ezáltal kíméli az akkumulátort és javul az autonómiája. Könnyen kezelhető, az ütéseknek ellenálló markolatváltóval lehet sebességet váltani. A láncot beépített láncvédő védi: így nem érintkezik a lábbal és nő a lánc élettartama!
Akkumulátor/motor 250 wattos brushless motor (európai szabvány). 20 Nm nyomaték. Első meghajtás, így könnyedén elindulhat. Booster móddal rendelkező motor (elég hosszan megnyomni a + gombot), még gyorsabban reagál. 36 volt/10A akkumulátor (nagy autonómia, 360 wattos teljesítmény óránként). Megszakító az akkumulátor alatt. Nagyon stabil Samsung elemek. 2 ÉV GARANCIA (350-500 teljes töltési ciklus).
Fékek Shimano hátsó Roller Brake, fokozatos fékezés és hatékony canti első fék. A kerékpár súlya és az elektromos kerékpár által elért sebesség az első fékpofák idő előtti kopásához vezet. Élettartam: 400 km nehéz kerékpározási viszonyok mellett (eső, megterhelt kerékpár stb. ).
Nyereg/Nyeregszár A nyeregszár feszültsége állítható (választható kisebb vagy nagyobb rezgéscsillapító hatás). Kényelmes zselés nyereg. Emellett sportos és hatékony pedálozást biztosít: a felfüggesztett nyeregszár elnyeli az út, földút vagy burkolat által keltett rezgéseket...
Kerék/gumiköpeny 28 colos Schwalbe Energizer kerék kifejezetten elektromos kerékpárhoz. Csökkentett súrlódás a gurulás során, kiváló tapadás, biztonságos kerékpározás. Nagy sebességgel is beveheti a kanyart.
Kiegészítők/felszerelés Csomagtartó, amelyre önzáródó táska helyezhető, sárvédő, láncvédő, kifejezetten elektromos kerékpár súlyához tervezett tartós, alumínium kitámasztó, szerszám nélkül állítható kormányfej, csengő. Töltővel együtt kapható. Súly: 26 kg.
Világítás A kormányról irányított 6 volt/2,4W első fényszóró és 6 volt/ 0,8W hátsó lámpa. Akkumulátorral szolgáltatott energia.
Karbantartási tanácsok Az abroncsokban idővel csökken a nyomás. Ez normális jelenség: a kerékpár gumibelső enyhén porózus. Ne felejtse el rendszeresen ellenőrizni az abroncs nyomását! Ha lapos gumival kerékpározik, csökken az akkumulátor élettartama, nagyobb erőfeszítéssel kell pedálozni és megnő a defekt veszélye. Ha bármilyen beavatkozást hajt végre az elektromos kerékpáron (tisztítás, elektromos vagy mechanikus karbantartás), vegye ki az akkumulátort és feszültségmentesítse a kerékpárt!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE