Elegáns és kényelmes városi kerékpár!

Kerékpár - BTWIN - ELOPS 320 kék városi kerékpár B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

ELOPS 320 kék városi kerékpár B'TWIN

B'TWIN
Rendszeres városi kerékpározáshoz, kényelmes kerékpár. Holland stílusú városi kerékpár. Kényelmes, jól felszerelt és ergonomikus, így mindig egyenesen tarthatja a hátát.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 64 990Ft %

Minimum 64 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8330051
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz Ellenálló acél. "City mixte" geometria (alacsony váz a könnyű felszállásért). A váz kialakítása kifejezetten városi használathoz lett kifejlesztve (mindig egyenesen tarthatja a hátát). Méretek: SS/M (1,55-1,75 m, 26"-os kerekek) vagy L/XL (1,75-1,95 m, 28"-os kerekek).
Váltó 6 sebesség, markolatváltó. 6 sebességes hátsó váltó, egyszerű acél pedállapok. 6 sebesség, ideális klasszikus városi használathoz.
Fékek Első és hátsó acél V-fék, bekötési ponttal. Ergonomikus alumínium fékkarok. Hatékony és biztonságos fékezés. Korlátozott tisztítás és beállítás. A féklapok elhasználódás esetén cserélhetők.
Kormányszár/kormányfej/kormánycsapágy Különleges kialakítású acél kormányszár, acél becsúszószáras kormányfej. Nyeregcsőbilincs lopásgátló csavarralÜléspozíciója segíti a megfelelő útlátást és jó irányítást biztosít. Megemelt kormány, egyenes és ergonomikus pozíciót biztosít. Acél kormányagy mérete: 1 coll rmenetes.
Nyereg/Nyeregszár Exkluzív B'twin széles nyereg városi kerékpározáshoz, maximális kényelmet biztosít.
Szintetikus, könnyen karbantartható.
Kerekek Festett, szimpla falú alumínium felnik - időtállóbbak. Csavarral rögzíthető agy a városi lopás megakadályozására.
Abroncs A kifejezetten városi használatra kialakított széles abroncs gördülékeny és jól tapad. Speciális városi (26 és 28”/ 650 és 700 mm átmérőjű) abroncsok. Merev drótbetétes, 26"-os városi külső gumi.
A gumibelsők autós szeleppel felszereltek, így a kerékpár abroncsát benzinkútnál is felfújhatja. A külső gumik állandó nyomása 3,5-4,5 bar (a felhasználó súlya függvényében), ami a defekt és a felni deformálódásának elkerüléséhez szükséges.
Súly S/M-es méret súlya: 16,4 kg.
Kiegészítők/felszerelés Dinamós világítás elöl és elemes hátul a sárvédőre rögzítve. Jól fedő sárvédő véd a felverődő sártól, a láncvédő megvédi a ruházatot a lánccal való érintkezéstől. Oldalsó kitámasztó a kerékpár egyszerű parkolásához, levehető kosár elöl (maximális teherbírás 5 kg).
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE