Hátrész beállítása automatikus. Férfiaknak.

Túrázás - Quechua Túrázás - Easyfit férfi túrahátizsák,70l QUECHUA - Túrafelszerelés
/common/3Dpictures/a/26fe3242dbc649cfa433a7de228547c3.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Easyfit férfi túrahátizsák, 70 l, kék QUECHUA

QUECHUA
2-3 napos magashegyi túrázáshoz, férfiaknak. Könnyű, a háthoz simul, többnapos túrázáshoz, közepes súlyú felszerelés szállításához. Az EasyFit rendszer segítségével a hátizsák felvéve állítható, hogy megfelelően illeszkedjen.
Decathlon
ig 24 990Ft %

Minimum

24 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
24 990Ft %
24 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8300845
TERMÉKELŐNYÖK
Kényelem Hátrész automatikus beállítása. Férfi testalkatra. Esőhuzattal.
Több rekeszes tárolás Zsebek: 3 külső, 1 belső, 1 övzseb. Bot- és jégcsákánytartó. Alja hozzáférhető.
Kopásállóság 10 év jótállás.
Űrtartalom Űrtartalom: 72 liter
súly: 1,85 kg
teli táska méretei: m 73 * sz 28 * m 3
Szellőzés Jól szellőző lépsejtes habszivacs a háton.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: Hátizsák - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Túra hossza
Több mint 7 nap
Űrtartalom
70 liter
Technológia
Automatikus állítás
Esőhuzat
Nem tartozék
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan pakoljon a hátizsákba? A zsák aljába tegye az alvófelszerelést. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, túrafőző, élelmiszer). Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá tegye, a sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. Az esőkabát és/vagy a polár felső mindig legyen kéznél! A zsebekbe kerülhetnek a kisebb, napközben használatos dolgok mint a naptej, térkép, szemüveg, stb. A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
Az Easyfit rendszer Szabadalmaztatott rendszer, mellyel közvetlenül a testén, intuitív módon, egyetlen mozdulattal testalkatához igazíthatja a hátizsákot: mindezt a maximális kényelemért.
Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit? ELŐSZÖR ENGEDJE KI a pántokat, hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEGYE FEL A HÁTIZSÁKOT! Az ÖVET CSATOLJA ÖSSZE A CSÍPŐNÉL, és SZORÍTSA MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! Majd HÚZZA MEG az EasyFit SZÍJAKAT, a vállpántok felveszik a megfelelő méretet. Végül ÁLLÍTSA BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? Minden hátizsák kapacitását egy standard módszerrel vizsgáljuk: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele. Majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott edénybe, melyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltéréssel).
Az üres táska súlya szolgál referenciaként. Kisebb eltérések előfordulhatnak.
10 év jótállás, feltételek A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, amely alól kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a jótállás, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő jótállásait.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen tudja kiválasztani adott termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Poliészter és poliamid.
Kezelési útmutató: Kézzel mosható. Vegytisztítása tilos!. Szárítógépbe tenni tilos.
mosás tippek
Nem mosható
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Ha alacsony, ellenőrizze, hogy megfelelő-e Önnek a hátizsák!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Szakértőnk ajánlása Laboratóriumban és terepen teszteljük az anyag kopásállását, szakadásállását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Ezt követően egy bábu segítségével több ezer cikluson keresztül teszteljük a megtöltött, gyors gyalogláshoz használt táska öregedését, az illesztések strapabírásának ellenőrzése érdekében. Az összetevőket (szövetek, csatok, hevederek, habszivacsok, cipzárak, stb.) mind külön is teszteljük, hogy 10 év jótállást biztosíthassunk a táskákra.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE