Belső melltartója erősen tart.

Úszás-NABAIJI - DARY egyrészes úszódressz NABAIJI
Úszás-NABAIJI

DARY egyrészes száras női úszódressz vízi tornához, fekete kék NABAIJI

NABAIJI
Vízi tornához, izomfeszesítő órákra. Ezt az úszódressz vízi tornához alakították ki, mivel jól tartja a melleket az egyes gyakorlatok közben, ugyanakkor rendkívül klórálló is. A sportolók szövetségese az uszodában!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 490Ft 27 %

Minimum 5 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/29 Részére

** Ettől 2016/08/29 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/29 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/29 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/29 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8163115
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat: tonizáló vízi gimnasztika Az izomfeszesítő vízi torna hasonló az aquafitneszhez. A gyakorlatok középpontjában az izmok valamit a szív- és érrendszer megerősítése áll. Ma legnépszerűbb formája az aqua bike. A Nabaiji soraiban csak olyan úszódresszeket talál, amelyek jól tartják a melleket. Anyaguk rendkívül klórálló, így vízi sportját olyan gyakran űzheti, amilyen gyakran csak szeretné.
Tartás Belső melltartó: a vízi tornához olyan úszódresszt tanácsos választani, amely jól tartást biztosít a mell számára. Az úszódressz jó tartásáról a belső anyag és a rugalmas szilikon gondoskodik: így nem mozdul el, amikor mozog. Mozogjon gond nélkül!
Anyaga Fő anyaga: 100 % poliészter Mérnökeink egy olyan poliészter alapú szövetet fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat PBT szálra cserélték, így megfelelő rugalmasságot biztosít, kényelmes, és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A PBT további előnye, hogy gyorsan szárad. - az anyag ellenállása csupán 3-4%-ot veszít teljes élettartama alatt. Egyéb előny: ellenáll az UV-sugárzás káros hatásainak. A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak az idő során.
AQUARESIST technológia: Az AQUARESIST védjegyes termékek nagyon tartósak, ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Megőrzik a rugalmasságukat, ellenállnak az UV-sugárzásnak is. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE