Mindennek ellenálló cipő, még a gyerekeknek is!

Túrázás - Quechua Túrázás - Crossrock gyerek túracipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
Túrázás - Quechua

Crossrock gyerek túracipő, kék/rózsaszín QUECHUA

QUECHUA
Egynapos hegyvidéki túrázáshoz, száraz időben, nehéz terepre. Rendszeres használatra. Mindennek ellenálló túracipő, még a kalandvágyó gyerekeknek is! Ideális túracipő hegyvidéki túrázáshoz, kikapcsolódáshoz családi körben, száraz időre.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 6 990Ft 29 %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2015/12/04 Részére

** Ettől 2015/12/02 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2015/12/02 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2015/12/04 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2015/12/02 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8302290
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vásárlási tanácsok A próba során gyermeke mindkét cipőt vegye fel túrazoknira és állva is próbálja ki. Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is. Két ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél. Figyeljen arra, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Próbaképp érdemes gyalogolni a cipőben az áruházban. Fokozatosan szoktassa hozzá gyermeke lábát a cipőhöz, egyre hosszabb túrákon hordva a cipőt.
Milyen méretet válasszon? Túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy megfelelően kényelmes legyen és a lábujjakat ne nyomja a cipő orra. Javaslat: rövid körömmel viselje, és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizze, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lába ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Termékeinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőrizzük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE