DOMYOS
end-of-life
Ref. : 8490668

Cipőzsák tánchoz

5/5

Szín : Acélszürke / Cseresznyevirág

Tervezőcsapatunk olyan táskát alkotott, melyben külön tárolhatod a tánccipőt a hajgumiktól, egyéb kiegészítőktől. Unod már, hogy a táncruhával együtt kell tárolnod a cipődet? Csillogó színe elbűvöl, megkönnyíti az életed.

Ez a termék nincs készleten

Műszaki információ

Miért válaszd ezt a cipőzsákot?

Tervezőcsapatunk olyan cipőzsákot alkotott, mely illik a választék táskájához, és melyben egyszerűen, a felszerelés többi darabjától külön tárolhatod a cipődet: a hajgumiktól, a ragtapasztól, a harisnyától...

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliészter
mosás tippek
Kézzel mosandó
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható

Információ/koncepció/technológia

Mérnökünk amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.A visszajelzéseknek megfelelően dolgoztunk fejlesztendő pontjainkon, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Vélemények

Munkatársaink véleménye