Fürdőköpeny

Fürdőköpenyek széles választéka a Decathlonnál.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.6/5 értékelés 183 áruházban és online leadott véleményből

FÜRDŐKÖPENYEK A DECATHLONNÁL: MELEGSÉG ÉS KÉNYELEM EDZÉS UTÁN

Egy kényelmes és puha köntös kihagyhatatlan ruhadarab a vízisportok szerelmeseinek. A medencéből kiszállva csak magadra teríted és búcsút mondhatsz a libabőrnek és a kellemetlen borzongásnak. Modelljeinket kapucnival terveztük, így a vállad feletti részt is beburkolhatod. A tágas zsebekben pedig elfér az úszósapka, és a kisebb tárgyaid.A Decathlon kínálatában mikroszálas és pamut köntösök között válogathatsz a család minden tagja számára: elérhető férfi és női köntös, és fürdőköpeny gyerekeknek is.

MIKROSZÁLAS VAGY PAMUT FÜRDŐKÖPENYT VÁLASSZ?

A mikroszálas és pamut textíliák más-más előnyökkel rendelkeznek. De melyiket érdemes választanod?

Pamut köntös: puha és meleg

Ha az elsődleges szempont a puhaság és a kényelem, akkor a pamut köntös számodra a tökéletes választás. Kínálatunkban különböző vastagságú köpenyek elérhetőek. A vastagabb fürdőköpenyek magasabb nedvszívó képességgel rendelkeznek, amiben extra gyorsan megszáradsz. Hűvösebb helyekre mindenképpen ilyen modellt válassz. A vastagabb köntösök hátránya, hogy nagyobb helyet igényelnek a táskádban és lassabban száradnak. A Decathlon kínálatában elérhetőek pamutból készült vékonyabb köntösök is, amelyek bár valamivel kisebb nedvszívó képességgel rendelkeznek, könnyebb szállítani és szárítani őket. Szívügyünk a környezet védelme, ezért termékeink 100% bio-pamutból készülnek. A biogazdálkodásból származó gyapot termesztése műtrágya, növényvédőszer és GMO mentesen történik, így csökken a talaj- és talajvízszennyezés kockázata.

Mikroszálas, vékony köntösök

A mikroszálas fürdőköpenyek poliészter és poliamid keverékéből készülnek. Vékonyak, könnyen tárolhatók és különösen gyorsan száradnak. A szállítást még jobban megkönnyíti, hogy bizonyos modelleinkhez kis táska is tartozik. Ha egy igazán praktikus köntöst szeretnél, akkor ilyen modellt válassz. Nyári köntösnek is tökéletes választás.A mikroszálas fürdőköpenyek szettben, törölközővel együtt is elérhetőek. A sportolás utáni jó hangulatról pedig a vidám színek gondoskodnak.

A KÖNTÖSÖK ÁPOLÁSA

Ha azt szeretnéd, hogy a kedvenc fürdőköpenyed sokáig szép és pihe-puha legyen, akkor figyelj oda az ápolásukra.
  • A köntösöket maximum 30°C-ban mosd;
  • A fürdőköpenyek száríthatók szárítógépben, de csak alacsony hőfokon;
  • A nedves köpenyt ne hagyd sokáig a táskában, minél előbb teregesd ki, hogy meg tudjon száradni;
  • Az öblítővel pedig takarékosan bánj, ez ugyanis csökkenthetik a köntös nedvszívó képességét;
  • Figyelem! A fürdőköpenyek nem vasalhatóak, ezért teregetéskor akaszd őket vállfára és simítsd ki őket, így megmarad szép formájuk;

VÁSÁRLÁS

Ha szeretnél egy új női vagy férfi köntöst, vagy a család legkisebb tagjának van szüksége egy gyerek fürdőköpenyre, látogassatok el a legközelebbi Decathlon áruházba, ahol több modellt is felpróbálhattok. Természetesen arra is van lehetőség, hogy otthonról rendeljétek meg a kiszemelt modellt. Ha pedig mégsem tetszik a köntös anyaga vagy színe, akkor - amennyiben még nem használtátok a ruhadarabot - 365 napig visszahozhatjátok és mi kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás