Túranadrág, leggings

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Ecodesign
14 990 Ft -40%
8 990 Ft
*2023. 05. 31.-től, a készlet erejéig
FORCLAZ

Női túranadrág - Travel 500

(86)
Kifutó
14 990 Ft -20%
11 990 Ft
*2022. 10. 08.-től, a készlet erejéig
QUECHUA

Női túranadrág, átalakítható - MH550

(41)
7 990 Ft -12%
6 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2023. 05. 25.
QUECHUA

Gyerek túra softshell nadrág - MH550

(9)
Kifutó
8 990 Ft -22%
6 990 Ft
*2023. 02. 04.-től, a készlet erejéig
QUECHUA

Női túranadrág - NH500 Slim

(23)
4.5/5 értékelés 6073 áruházban és online leadott véleményből

Túranadrág minden helyzetre

A túrázás egyik legfontosabb felszerelési tárgya a megfelelő túranadrág. A decathlon túranadrág kínálatában mind a férfiak, mind a nők és gyerekek megtalálják a számukra megfelelő opciót. A túranadrág kiválasztásánál fontos figyelembe venni a kényelmet, a védelmet és a funkcionalitást.

Milyen anyagot válasszunk a túranadrághoz?

A legfontosabb szempont a túranadrág anyagának választásakor a kényelem és a tartósság. Az anyag legyen légáteresztő, hogy elkerüljük a verejték lerakódását, és legyen tartós, hogy ellenálljon a nedvességnek és a sérülésnek. A poliészter, a nejlon és a spandex keverékek jó választásnak bizonyulnak, mert ezek az anyagok tartósak, légáteresztők és elasztikusak.

Extra megoldások

A túranadrágok funkcionális jellemzői közé tartozik például a zsebek száma és elhelyezkedése, amelyek kényelmes tárolást biztosítanak a túrázó számára. A decathlon túranadrágjain ezen felül előre gondolkodva kialakították a rugalmas derékbetétet és a lábszárbetétet, ami biztosítja a megfelelő tartást és a kényelmet.

Milyen szabást válasszunk a túranadrágunkhoz?

A szabás a kényelem és a mozgás szabadsága szempontjából is fontos. A legjobb túranadrágok rugalmasak, elasztikusak és könnyen mozgathatók. Az erősebb anyagok lehetnek kissé nehezebbek, de általában tartósabbak. A szabad szabású túranadrágok nagyobb mozgásteret biztosítanak, míg a szorosabb szabásúak jobban illeszkednek a testhez, és kevésbé mozdulnak meg mozgás közben.

Vásárlás

Ha nem vagy biztos benne, hogy számodra melyik túranadrág lenne a legmegfelelőbb, látogass el a hozzád legközelebb található Decathlon áruházba, és kérd ki bátran munkatársaink tanácsát! Ha pedig kiválasztottad a számodra ár/érték alapján legjobb túranadrágot, akkor megrendelheted online is áruházi átvétellel vagy házhozszállítással, de természetesen a helyszínen is megvásárolhatod - ahogy számodra a legkényelmesebb.

Ajándékozd a sport örömét!

Ajándékkártya vásárlás