Gyerek országúti kerékpár

Gyerek országúti kerékpár

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Szűrők
Ár
3/5 értékelés 2 áruházban és online leadott véleményből

FUTÓBICIKLI, FUTÓKERÉKPÁR, TRICIKLIMILYEN TANULÓ KERÉKPÁRT VÁLASSZAK 4 ÉVES KORIG?

SMOBY TRICIKLI: A 3 kerekű kerékpár a legbiztonságosabb választás. Ezzel az eszközzel felfedezhető a kerékpározás élménye. A tolókar használatával a szülő által, az első kerékhajtással a gyermek önállóan, az egyensúly elvesztése nélkül. A Decathlon választékában nem található fából készült tricikli vagy felnőtt tricikli, csak gyerek Smoby modellek. A francia székhelyű Smoby kifejezetten gyerek- és tanulókerékpárokra specializálódott, így bátran ajánljuk termékeit főként beltéri használatra. Különböző színekben választható a kislányok és kisfúik tetszése szerint.Ha megtaláltad a megfelelő kerékpárt, ne feledkezz meg a ruházatról sem. A cipőtől a bukósisakig mindent megtalálsz, amire csak kerékpározás során szükséged lehet. Az országúti kerékpáros ruházat általában testhezálló, passzos, hogy ne akadjon bele semmibe és ne kaphasson bele a szél, míg az MTB ruházatunk kicsit lezserebb, az MTB nadrágot is eláttuk zsebbel, illetve a legtöbbe bele lehet gombolni egy betétes nadrágot. Ha az átmeneti időszakban kerékpározol, válassz könnyen levehető és kis helyigényű kar és lábmelegítőket, amik védenek a hidegtől, de ha az idő tekerés közben felmelegszik, könnyen levehető és zsebre rakható. Ezek a ruházati kiegészítők rendkívül hasznosak tudnak lenni, legfőképpen a tavaszi és őszi időszakban.A rendszeres használat rendszeres karbantartást igényel. Amennyiben bármilyen problémát észlelsz kerékpárodon, a hét minden napján felkeresheted áruházaink műhelyeit, ahol kézséggel állnak rendelkezésedre. Az alapvető karbantartásokat/javításokat érdemes elsajátítani, hogy akkor is meg tudd oldani a problémákat amikor hirtelen követekzik be és nem számítasz rá. Mindig hordj magadnál belső gumit, pumpát és gumileszedőt, mert a defekt egy karbantartott kerékpáron és bármikor bekövetkezhet.

DECATHLON FUTÓBICIKLI:

A Btwin által gyártott futóbiciklinek nincsenek pedáljai, kifejezetten az egyensúlyozás elsajátítására tervezték, melyet a tanulási folyamat második fázísában, 2 éves kortól tudnak leginkább felfedezni a gyerkőcök. A Btwin Runride 500, 520 és 900 modelljeink fékkarral is fel vannak szerelve, mellyel a sebesség feletti kontrollt is megtanulhatják legfiatalabb sportolóink. Többféle szín közül választhatnak lányok és fiúk, mint pl. piros, fekete, rózsaszín vagy fehér, fából készült nincs a választékban. Amint kialakult a gyermek egyensúly érzéke, készen áll arra, hogy a pedálozást is megismerje egy 14 colos kerékpáron. 

14 colos KERÉKPÁR:

A 14"" a felni átmérőre értendő. Ezek a legkisebb gyerek kerékpárok kínálatunkban. Egy ilyen kerékpárral, magabiztos egyensúllyal nehéz lesz megállítani, ha szereti a sebességet. Kényelmes megoldás a családnak ha sétálni szeretnének. Meg kell bizonyosodni arról, hogy meg van a kellő testmagasság, de ahogy nő a kicsi, a nyereg és a kormány magassága állítható. A Btwin ebben a kategóriában még több színt kínál lányoknak, fiúknak, különböző grafikai elemekkel. A pótkerék tartozék, de gondoskodj a védőfelszerelésről is, hogy egyre magabiztosabb legyen napról napra.Saját márkás Btwin kerékpárjainkhoz, futóbiciklinkhez pótalkatrész is elérhető (pl. első vagy hátsó kerék) alkatrész beszerezéséhez fordulj áruházi kollégáinkhoz.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás