24" és 26" gyerek kerékpár

24 és 26 colos gyerek kerékpár

Kerékpárok 9-től 12 éves korig

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Gyerek országúti kerékpár Triban 500, 26”, 9-12 éveseknek
Utolsó darabok
Gyerek országúti kerékpár Triban 500, 26”, 9-12 éveseknek
199 990 Ft −20%
159 990 Ft
*2022. 02. 15.-től, a készlet erejéig
Gyerek mountain bike kerékpár Rockrider ST 500, 9-12 éveseknek, 24”, sárga
Gyerek mountain bike kerékpár Rockrider ST 500, 9-12 éveseknek, 24”, sárga
79 990 Ft
4/5 értékelés 59 áruházban és online leadott véleményből

20 vagy 24 colos kerékpár? Mi a különbség?

A 20" vagy 24" méret a kerék méreteire utal. A 24 hüvelykes kerékpár nagyobb, mint a 20 hüvelykes. Az életkortól és a gyermek magasságától függően fontos a megfelelő méretű kerékpár kiválasztása, hogy jó pozícióban legyen a kerékpáron, hogy kényelmesen és hatékonyan tekerhessen. Kerékpár vázaink a gyermekek morfológiájához vannak igazítva annak érdekében, hogy megkönnyítsék a kormány és a fékek kezelését. A Btwin márka lányok és fiúk kerékpárjait kínálja, széles szín- és grafikaválasztékkal, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő kerékpárt.


20 colos kerékpár

A 20"-os kerékpárra pótkerék és felszerelhető, mely néha fontosabb szempont mint maga a váltó. A 20 hüvelykes kerékpár még egy lépés a nagy kerékpár felé! A 6 és 9 év közötti gyermekek számára tervezett 20 hüvelykes B'TWIN kerékpárok lehetővé teszik a gyermek fejlődését és zökkenőmentes átmenetet a gyermek kerékpárok jellemzőinek kombinálásával (alancsony vázcső, ha a lábán támaszkodna), a felnőtt kerékpár felé.


24 colos kerékpár

A 24"-os mountain bike vagy kerékpár az utolsó lépés a felnőtt kerékpár előtt. A 9-12 éves gyermekek számára készült B'TWIN kerékpárok a felnőttek kerékpárjának funkcionalitását kínálják, a gyermek morfológiájához való alkalmazkodás mellett. A 24 hüvelykes kerékpárok alkalmasak 1,30 és 1,50 méter közötti gyermekek számára. A különböző sportágak már megkülönböztethetőek: A városban vagy a vidéken? Utakon vagy ösvényeken? Családi séták vagy intenzív sportolás? Ezek mind olyan tényezők, amelyek meghatározóak lesznek a gyermek kerékpárjának megválasztásában.


GYEREK MTB

Miért válassz gyerek mountain bike-ot? Hegyi kerékpározásban sokkal könnyebb és kellemesebb szembenézni a durva terep akadályaival, gyökerekkel vagy kövekkel. A gyermek hegyikerékpárokat robusztusnak és manőverezhetőnek tervezték, hogy az emelkedőket és lejtőket jól kezeljék. A jó tapadás érdekében rücskös gumiabroncsokkal, esetleg az ütések elnyelésére szolgáló teleszkóppal rendelkeznek, és mindenekelőtt a gyermekek morfológiájához igazodnak. A legtöbb Rockrider gyermek hegyi kerékpár egyszerű váltóval rendelkezik, így megtanulható annak kezelése. A dombok már nem fognak meglepetést okozni. Kezdő vagy tapasztalt, alkalmi vagy rendszeres gyakorló, megtalálod a gyerek MTB-t igényeidnek megfelelően. A színes választék tetszeni fog mind a lányoknak, mind a fiúknak. Termésetesen 20" és 24" méretben is kaphatók MTB-ok.Tehát, ha gyermeked szomjas a kalandokra, a felfedezésre és a természetjárásra, akkor jobb, ha orientálódik egy hegyi kerékpár felé ... A hegyi kerékpározás a családdal vagy a barátokkal együtt garantálja az igazlams időtöltést. És ha nem vagy biztos abban, hogy melyik mountain bike-ot válaszd gyermekednek, íme a "hogyan válassz gyerekkerékpárt?"


GYERMEK VÁROSI KERÉKPÁR

A gyermek hibrid kerékpár egyaránt használható az földutakon, amint a neve is mutatja, de a mindennapi szállítás részeként is, például az úttesten. Tökéletes lesz a kerékpárutakon, például egy tó mentén, vagy fent a gáton. Kerékpárral iskolába járni? Nem probléma, kíváló partnere lesz a gyermeknek! Másrészt nehéz lesz nagyon durva terepen egy ilyen biciklivel.A kényelem szempontjából a kiránduló kategórián kissé egyenesebb helyzetben gyermeked, míg a durvább terepre épült megfelelője sportosabb testtartást kíván. Gyerek MTB vagy gyermek hibrid kerékpár, mindig lehetőséged van kosár, mankókerék vagy akár sárvédő felszerelésére.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás