Függőágy

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Szűrők kihagyása
Szűrők
Ár
4.5/5 értékelés 181 áruházban és online leadott véleményből

FÜGGŐÁGY

Élvezze a nyár nyugalmát és csendet a szabadban vagy a természetben egy függőágyban! Van egy kis teraszod? Válasszon egy egyszerű függőágyat. Hatalmas kert, de kevés fa? Használd függőágy állványunkat és rögzítsd megfelelően a függőágyat. Ha nyaralni mész! A függőágyaink mindenhol elférnek, beleértve a szabadtéri kempinget is! A Decathlonban a legjobb függőágyakat találja, mindig alacsony áron. A függőágyainkat úgy terveztük, hogy ellenállóak és megbízhatóak legyenek, miközben kompromisszumok nélküli kényelmet biztosítanak: puhaságuk meg fog lepni téged. Ezek a függőágyak modelltől függően akár 110 vagy 220 kg-ot is elbírnak. Poliészter és polipamut anyagból készülnek.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A FÜGGŐÁGYAT?

Ha már kiválasztottad a kollekciónkból a megfelelő függőágyat, praktikus és könnyű formátumának köszönhetően bárhova megaddal viheted. Védőborításuk lehetővé teszi, hogy megfelelően tárold otthon, bőröndödben vagy hátizsákodban.A kertben vagy egy parkban, két tömör fatörzs közé is rögzítheted függőágyát a zsinóroknak köszönhetően. Az anyaga könnyű és összehajtható. A fák közé is felkötheted túrázás során, vagy a kemping körül a tavaszi és nyári szünetben. Bárhol is szeretnél pihenni, a függőágy a legjobb választás erre.

HOGYAN VÁLASSZUNK FÜGGŐÁGYAT?

Ha kertjében vagy teraszán szeretnél függőágyat, de nincsenek fák, amelyekhez rögzíthetnéd, akkor a Decathlon függőágyra támaszkodhatsz, hiszen függőágyállványt is kínálunk. A poliészter függőágyak a legkönnyebbek és a legkönnyebben szállíthatóak. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy sétálás közben a hátizsákodban, vagy nyaraláskor a bőröndödben szállítsd őket. A polipamut függőágyakat úgy tervezték, hogy puhább tapintásúak legyenek. Kicsit nehezebbek és kevésbé kompaktak, de hosszabb ideig tartó otthoni használatra szánták őket.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás