Egyszerűen kezelhető síléc gyors fejlődéshez.

Boost 300 ARCHTEC síléc

Síelőknek, könnyen kezelhető, egyszerű léc, amellyel kellemesen és nagyot fejlődhet. Könnyen kezelhető, jó ívtartást biztosító léc, amellyel felfedezheti a carving sízést. Kis sebességnél egyszerűen kezelhető, gyorsulás közben stabil: tökéletes társ az örömteli fejlődéshez!

Szín : FEKETE

 

Ref. : 8351819
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Szerkezet: ARCHETC: A kantnik mentén levő 3D megerősítés (piros) relatív torziós rugalmasságot biztosít, hogy könnyen lehessen irányítani, megfelelő legyen a hosszmerevsége és optimális az ívtartása.
Kötés: Tyrolia SRM 10 kötés, Full Diagonal leoldás a biztonság érdekében. 2,5-10 DIN.
Tartós használat: Egy anyagból készült síléc strapabíró kantnikkal.
Előkészítés: Köszörült és waxolt, használatra kész léc. 89°-ra köszörült.
Mi az a camber? Ha a sílécet a talajra helyezzük, a léc a csőrhöz és a farhoz közel érintkezik a hóval, míg középen (a kötéseknél) enyhén elemelkedik. Ezt nevezzük cambernek.
Minél hosszabb és magasabb a camber, annál nagyobb az ívtartás, annál jobban „pattintható” a léc.
Minél alacsonyabb, a léc annál toleránsabb, könnyebben kezelhető.
Mi az a rocker? Egy rockeres sílécen a csőr (és néha a far is) a camberes lécnél megszokotthoz képest sokkal előbb emelkedik a talajtól. Ezáltal az érintkezési pontok közelebb kerülnek a léc közepéhez. Így csökken a léc hóval érintkező felülete, ami növeli a kezelhetőséget és a hófogást. Kanyarodáskor a nagyobb élhossz jobb ívtartást eredményez csonthavon. Minél hosszabb a rocker, annál kezelhetőbb a léc.
Pálya rocker A csőr kis rockere megkönnyíti a kanyarkezdést.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE