Masszív táska levehető zsebbel 15,4" laptophoz.

BAYAGO hátizsák, 22 l

Személyes tárgyak (15,4”-os laptop, A4-es mappa, stb.) és sportfelszerelések mindennapos szállítására. A 22 literes Bayago hátizsák hőformázott oldalfala védi a személyes holmijait, és egyszerre használhatja munkába menet és sportoláshoz a levehető 15,4"-os laptop zsebnek köszönhetően.

 

Ref. : 8340209
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden Newfeel hátizsákot és bőröndöt tipikus felhasználók tesztelnek a mindennapi körülményekhez hasonló viszonyok között (időjárás, gyaloglás időtartama stb.). A tesztek által fejlesztjük és ellenőrizzük termékeinket a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumban végzett tesztek Laboratóriumainkban olyan használati körülményeket utánozunk, hogy tesztelni tudjuk az anyag, a varrás, az illesztés és a műanyag darabok ellenállását.
Ezek a tesztek lehetővé teszik a két éves garanciát.
Hogyan mérhető a Newfeel táskák és bőröndök űrtartalma? Az űrtartalmat standard módszerrel mérjük: Kis méretű labdákat alkalmazunk, hogy a fő rekeszt és az egyes zsebeket kitöltsük. Majd eltávolítjuk a labdákat egy mérő tartályba, amely a tömeget liter mértékegységben is megadja.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel táskákat használat közben és laboratóriumban is teszteljük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE