2 az 1-ben táska: Laptop válltáska/hátizsák.

Táskák Táskák - BACKENGER oldaltáska/hátizsák NEWFEEL - HD - GEONAUTE
Táskák

BACKENGER oldaltáska/hátizsák, 20 l, szürke/ fehér/sárga NEWFEEL

NEWFEEL
Személyes tárgyak egyszerű szállításához, mindennapos használatra. 2 az 1-ben táska, ötvözi a kézipoggyász méretű válltáska előnyeit a 20 literes hátizsák kényelmével. Egy mozdulattal hátizsákká alakítható, majd vissza oldaltáskává, belefér a laptop is (max. 15,4").

 

Ref. : 8320158
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan állítsam be a 20 literes Backenger táskámat? Úgy tudja leggyorsabban válltáskából hátizsákká alakítani, hogy mikor válltáskaként szolgál, a Backengert úgy állítja be, hogy annak felső része a csípőig ér. A beállításhoz a pánt szíjának többletét vegye ki, majd csúsztassa a szíjat a fokba úgy, hogy a Backengert a saját méretéhez állítja be. Végül a szíj többletét helyezze vissza a pántba.
Használati tanácsok A Backenger válltáskából hátizsákká alakítható a mindennapi utazásai során, ezért ne feledje dolgait stabilan rögzíteni a számos rendelkezésére álló rekeszben. Jól zárja be a cipzárokat az utazás előtt!
Használat közben végzett tesztek Minden táskánkat és bőröndünket hétköznapi gyalogosok tesztelik mindennapi használat során olyan körülmények között, amelyekkel Ön is találkozhat a hétköznapokon. A használati tesztek során a termékek vizsgálatára NEWFEEL-től független személyeket alkalmaztunk, hogy azokat teszteljék, fejlesszék és jóváhagyják.
Laboratóriumi tesztek Strenfit laboratóriumainkban extrém körülmények között teszteljük az anyagok, a varrások, az illesztések és a műanyag alkatrészek ellenállását. E teszteknek köszönhetően adhatunk 2 év jótállást termékeinkre.
Hogyan mérhető a Newfeel táskák és bőröndök űrtartalma? Az űrtartalmat standard módszerrel mérjük: Kis méretű labdákat alkalmazunk, hogy a fő rekeszt és az egyes zsebeket kitöltsük. Majd a labdákat egy mérőtartályba ürítjük, ezáltal megkapjuk a literben megadott űrtartalmat.
A termék története A Backenger egyszerre kényelmes hátizsák (Backpack) és divatos válltáska (Messenger). 2012-ben az Oxylane Innovation Awards innovációs termékdíj nyertesének választották. A Backenger innovatív formatervezésének és könnyű átalakíthatóságának köszönhetően megkönnyíti a mindennapi kellékek szállítását. A Strenfit által a Backengeren végzett számos kísérlet a táskát valóban forradalmivá teszi, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a mindennapi gyaloglás mindenki által elérhetővé váljék.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE