Hatékony és jól irányított ütések!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollas, padel - BABOLAT RPM BLAST teniszhúr  BABOLAT - Tenisz
  • Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollas, padel - BABOLAT RPM BLAST teniszhúr  BABOLAT - Tenisz
  • Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollas, padel - BABOLAT RPM BLAST teniszhúr  BABOLAT - Tenisz
Tenisz, Squash, Tollaslabda

RPM BLAST monofilament teniszhúr 1,25 mm/200 m, fekete BABOLAT

BABOLAT
Tapasztalt játékosoknak, akik gyakran "szaggatják" a húrt (<10 óra játékidő) az erőteljes labdákhoz és a tartós használathoz. Az 1,25 mm-es Babolat RPM Blast monofilament húrral erőteljes pörgetések végezhetők a nyolcszögletű keresztmetszetnek köszönhetően. Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga ezt a húrt választotta.
Decathlon
ig 46 990Ft %

Minimum

46 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
46 990Ft %
46 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8340557
TERMÉKELŐNYÖK
Tartós használat Poliészter anyagának köszönhetően nagyon ellenálló.
Irányítás Erőteljes pörgetés a nyolcszögletű keresztmetszetnek köszönhetően.
Teljesítmény A co-poliészter nagy teljesítményt eredményez.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szerkezet
Monofilament.
Vastagság
1,25 mm.
Hosszúság
200 m.
Szín
Fekete.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mekkora legyen a húrfeszültség? A mérsékelt húrfeszesség (18 - 23 kg) kényelmesebb játékot, erőteljesebb ütéseket és nagyobb teljesítményt biztosít. Ellenben, az ütés kevésbé lesz irányítható és pontos. A nagyobb húrfeszesség (>23 kg) pontosabb és jobban irányított ütéseket eredményez. Másrészt, a túlerőltetés íngyulladást okoz. Ezenfelül, csökken az ütések ereje és a teljesítmény.
Monofilament húrok? A Decathlon 19-22 kg húrfeszültséget ajánl a monofilament húrokhoz. A sérülések elkerülése érdekében 15 év alatti gyermekek számára egyáltalán nem javasoljuk a monofilament húrok használatát. Ezek a húrok olyan játékosok számára vannak fenntartva, akik a játékidőt tekintve kevesebb, mint 10 óra alatt elszakítják a húrokat, mivel azok hamar veszítenek eredeti húrfeszességükből.
Multifilament húrok? A multifilament húrokhoz a Decathlon legfeljebb 25 kg húrfeszességet javasol! Az íngyulladásra érzékenyeknek, a fiatalabb korosztálynak és azoknak ajánlott, akik sűrűn szaggatják a húrokat. A multifilament húrok sokáig megtartják eredeti húrfeszességüket.
Mikor kell húrt cserélni? A teniszütőd teljesítménye 50%-ban a kerettől és 50%-ban a húrtól függ! Ügyelj tehát arra, hogy a teniszhúrod mindig a legmegfelelőbb állapotban legyen. A húrt gyakran szakítóknak azt ajánljuk: cseréljenek húrt, ha az elszakad. Azoknak, akik soha nem vagy ritkán szakítják el a húrt a Decathlon annyi húrcserét javasol, amennyi a heti játékok száma. Például: Hetente egyszer teniszezek, tehát évente egyszer húrt cserélek. Hetente háromszor teniszezek, tehát évente háromszor cserélek húrt.
A Decathlon tanácsa Egy rugalmas húrt nem szabad megfeszíteni, mert ez erősen visszahat a teljesítményére. Egy kevésbé feszes húr lazább és kevésbé megerőltető játékot, valamint nagyobb ütéserőt biztosít. A játék során a húr elhasználódik anélkül, hogy elszakadna. Veszít rugalmasságából és eredeti tulajdonságaiból. Az átmérő nagysága is hatással van a játékélményre. Minél vékonyabb a húr, annál nagyobb a teljesítmény és az ütőerő. Minél nagyobb az átmérő, annál ellenállóbb a húr és annál könnyebben okoz sérülést.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Nagy sűrűségű, nyolcszög keresztmetszetű co-poliészter húr, Cross-linked szilikon bevonattal.
Tárolás Szobahőmérsékleten tárold.
Korlátozott felhasználás: Kezdő játékosoknak nem megfelelő.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE