Könnyű, jól szellőző és ütéscsillapító sportcipő!

Tenisz, Squash, Tollaslabda Tenisz, squash, tollaslabda - Artengo TS860 teniszcipő ARTENGO - Ütős sport ruházat
/common/3Dpictures/a/6262b785e92949bea5c1772784d70b9d.zip/index.html
Tenisz, Squash, Tollaslabda

TS860 gyerek teniszcipő, szürke/zöld ARTENGO

ARTENGO
Kezdőknek vagy alkalomszerűen teniszezőknek, iskolai sportoláshoz, bármilyen felületű pályán. Sokoldalú gyermek teniszcipő. Könnyű, tartós és jó ütéscsillapító tulajdonságú sportcipő! A rendkívül tartós gumi talp nem hagy nyomot a padlón. Ideális közös sportoláshoz a gyermekeivel!

Szín : VILÁGOSZÖLD

 

Ref. : 8351686
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Teniszezés és iskolai sportolás közben tesztelték és hagyták jóvá rendkívül aktív gyerekek közreműködésével! A különösen erős cipő ellenáll mindannak az igénybevételnek, amit egy gyerekcipőnek naponta ki kell bírnia a rendszeres használat és az iskolai sportolás közben. A vastag talp jól felfogja az ütéseket. A sport- és tornatermek tévedtek vele kapcsolatban!
Szakértőnk ajánlása A teniszpályára kerülés előtt cipőinknek több teszten is át kell esniük: laboratóriumban és terepen. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a szár összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás. A terepen végzett tesztek során teniszpályán, valós körülmények között próbáljuk ki a cipőket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE