Teniszezzen rugalmasan!

/common/3Dpictures/a/761b88e121c34da59b7f4743405cb4ac.zip/index.html

ARTENGO TS760 M teniszcipő

Alkalomszerű teniszezéshez kisebb intenzitással mozgó játékosoknak, bármilyen pályára. Divatos sportcipő. Jó ütéscsillapítással rendelkező cipő, a talpa ellenáll a használatnak. Kiváló viselet a pályán és a pályán kívül!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8339527
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Kényelem A rugalmas 3D mesh anyag kiváló kényelmet biztosít. A nyitott 3D mesh nyelv jobb szellőzést biztosít.
Ütéscsillapítás Szivacsos EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán a jobb ütéscsillapításért.
Kopásállóság Gumi külső talp.
"Kényelem" teszt A terméket véletlenszerűen kiválasztott teniszezők tesztelték anélkül, hogy ismerték volna a cipő márkáját. A kényelmet egy 0 és 20 közötti skála segítségével minősítették, figyelembe véve a cipő tartását és puhaságát.
"Ütéscsillapítás" teszt A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a sarokrészt ért ütéseket teniszezés közben 8 kg tömegű becsapódással. Minél nagyobb a gyorsulás, annál nagyobb a testet érő ütés.
"Kopásállóság" teszt A cipőket laboratóriumban tesztelték egy olyan speciális géppel, amely reprodukálja a cipőt ért kopást játék közben a saroknál, a láb orr-részénél, a nagyujj felett és a láb belső részénél. Minél több ciklus szükséges a cipő elhasználódásához, annál magasabb tartóssági osztályzatot kap.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A teniszpályára kerülés előtt cipőinknek több teszten is át kell esniük: laboratóriumban és terepen. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállása, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok kiszűrése, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése. A terepen végzett tesztek során teniszpályán, valós körülmények között próbáljuk ki a termékeinket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE