Méri és elemzi a játékát!

ARTENGO személyi edző, kék

Teniszezőknek, a játék jellemzőinek méréséhez, elemzéséhez és megosztásához. Az első érzékelő teniszezéshez: mér és elemez!

 

Ref. : 8247319
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Méri az ütések jellemzőit a teniszezés során. Az érzékelő, mely méri és elemzi játéka jellemzőit edzés vagy mérkőzés közben (tenyeresek, fonákok és szervák száma, a különböző ütések helyezése). Megtudhatja szerváinak sebességét, megoszthatja adatait Artengo. com honlapunkon.
A játék elemzése A játék adatainak rögzítésével az érzékelőnek köszönhetően elemezheti játékát, és megtekintheti az eredményeket az „Artengo. com” oldalon. Egy Ön által kiválasztott időszak (egy hét, egy hónap, stb.) eredményeit grafikon formájában is megjelenítheti.
*láthatom, hogy még dolgoznom kell pl. a fonákjaimon. *megtudhatom, milyen a szerváim átlagos és maximális sebessége.
Első használat / beállítások Az első használat előtt állítsa be az érzékelőt! Ez csupán néhány percet vesz igénybe; a számítógépen keresztül Internetkapcsolatot kell létesítenie. Csatlakoztassa az érzékelőt USB kábellel a számítógépéhez. Az érzékelő automatikusan bekapcsol. Menjen a www.start.artengo.com oldalra! Ha már rendelkezik Artengo profillal, lépjen be!
Kompatibilitás A personal caoch érzékelővel kompatibilis: * PC: Windows XP - Windows Vista - Windows Seven
* Mac: Mac 10.6 (snow leopard) – Mac 10.7 (lion) – Mac 10.8 (mountain lion).
Üzemidő Üzemidő: 6 óra. Az érzékelőt a teljes feltöltéshez kb. 3 órán át kell tölteni.
Sokoldalúság A Personal Coach érzékelő a piacon kapható összes felnőtt ütővel kompatibilis, kivéve a fa ütőkkel. A 25”-nél rövidebb gyerek ütőkre szerelve a mért adatok nem megbízhatóak, így használatát nem ajánljuk.
Memória A Personal Coach érzékelő 10 órányi adatot képes tárolni
Csatlakozás Hogy Ön még könnyebben tudja elemezni teniszedzése adatait, kifejlesztettünk egy, több információt megjelenítésére is képes felhasználói felületet. Ez a felület a www.artengo.com honlapon érhető el. Az On connect rendszer segítségével elérheti és feltöltheti adatait.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE