Bélése miatt még kényelmesebb esőkabát!

Túrázás - Quechua Túrázás - Arpenaz 100 kiránduló esőkabát QUECHUA - Férfi túraruházat
Túrázás - Quechua

Arpenaz 100 férfi kiránduló esőkabát, barna/ kék QUECHUA

QUECHUA
Kiránduláshoz, véd az esőtől és a széltől. Egyszerű termék a legalacsonyabb áron, mely mindennapi használatra és kiránduláshoz egyaránt megfelelő. Nagyon kényelmes belső betéttel.

Szín : BARNA / Kékesfekete

Decathlon
ig 6 990Ft %

Minimum

6 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
6 990Ft %
6 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8331667
TERMÉKELŐNYÖK
Vízhatlanság Vízhatlan bevonat (2000 mm). 100%-ig vízhatlan varrások.
Légáteresztés Páraáteresztő bevonat (RET=12): csökkenti a páralecsapódást a ruhában.
Zsebek 2 cipzáras zseb + 1 tépőzáras belső zseb.
Univerzális méretek Zsinórral behúzható, mélységében tépőzárral állítható kapucni.
Környezeti hatás Környezetre gyakorolt hatása: Férfi esőkabát - sustainability.decathlon.com
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk méret- és szabás választáshoz Standard fazon. Bőségének köszönhetően pulóver vagy polár fölött, második rétegként is hordható.
Kapucni Rugalmas zsinórral, zsinórrögzítővel állítható. Mélysége tépőzárral állítható. A kapucni a gallérba hajtogatható és a kabátakasztó tépőzárral rögzíthető.
A kabát alja behúzható Gumírozott zsinórral és zsinórrögzítővel állítható.
Állítható mandzsetta Tépőzárral.
Technikai bélés Mesh bélés a törzsön: még hatékonyabb légáteresztő hatás.
Ajánlott kiegészítő termékek Karbantartó termékek: gépi vízhatlanító folyadék vagy spray. Az anyag vízlepergető tulajdonságának megtartása érdekében használja a termék teljes élettartama során.
Az anyag vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/ 2 óra). Ez a teszt közepes hegyvidéki záport szimulál.
Az anyag légáteresztése Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát párolgási ellenállásának tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). A Quechua minden esőkabátja részesül vízlepergető kezelésben.
Környezetvédelmi intézkedések A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon döntése értelmében tájékoztatja vásárlóit a környezeti terhelésről. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mossa elkülönítve az első mosás során. Mosásakor ne használjon öblítőt!. Mosás előtt húzza be a cipzárt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Mielőtt eltenné, győződjön meg róla, hogy tökéletesen száraz-e.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Termékeinket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozó felhasználókkal. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy a QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE