WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
 • Vizitorna - Aquabike, Turbo WATERFLEX
Ref. : 8660409
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Vizitorna

Aquabike, Turbo, piros WATERFLEX

WATERFLEX
Az Aquabike Turbo ideális rendszeres és intenzív vízikerékpározáshoz. Növelni szeretnéd állóképességedet és formálni a lábadat? Az Aquabike Turbo dupla rendszerű ellenállás rendelkezik, ideális a kardió gyakorlatokhoz és az izomerősítéshez.

Termékelőnyök

Állítható A nyereg és a kormány magassága és távolsága állítható.
Súly 15,9 Kg

Műszaki információ

Pack sport

KULACSTARTÓ: Egy kulacstartóval rendelkezik, hogy az edzés ideje alatt bármikor pótold a folyadékot. HŐTARTÓ KULACS 0,6 L: Dupla falú kulacs, melegen vagy hidegen tartja a folyadékot több órán keresztül. Sport kupakkal, mely nyomógombbal nyílik, így egy kézzel is használható. Hermetikus, csepegésmentes záródás. Biztonság: 0% bPA, 0% ftalát, 0% mérgező anyag. KÉNYELMI NYEREG: A nyereg ergonómiája uniszex kialakítású, csökkenti a súrlódást.

Eloxált alumínium váz

Az alumínium fő tulajdonsága, hogy nagyon könnyű (kétszer könnyebb, mint az inox). Nagy kapacitású, automatizált szalaggal és eloxált vázzal. Anyaga ellenáll a sós víznek. A vázat borító színpigmentek hosszan tartóak.

Állítható ellenállású pedálok

Az ADS pedálok olyan rendszerrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a tekerőgombbal az ellenállás mértékének növelését ülő pozícióból is. Zárt állásban gyenge ellenállást ad a bemelegítéshez, nyitott állásban megkétszerezi a szükséges erőkifejtést a sportos és izomerősítő edzőgyakorlatokhoz. Ez egy elengedhetetlen eszköz az igényeidnek megfelelő, változatos erőkifejtéshez.
A nagyobb kényelem érdekében mezítláb is használhatod.

Öt pengés ellenállás

Az öt rögzített pengét tartalmazó hidraulikus rendszer, amely a hajtómű felett helyezkedik el, erős ellenállást biztosít, így megerősítheted az izmaidat, valamint fokozhatod a kardió-edzéseket. Az erőkifejtés egyszerűen növekedik a pedálfordulatok függvényében, ami lehetővé teszi, hogy azonnal alkalmazkodj mindenféle izomerősítő gyakorlathoz. Egyszerűen használható és nagyon hatékony, emellett a design sem elhanyagolható!

Állíthatóság

Állíthatóság: a nyereg és a kormány magassága állítható
Vízfelszín magassága: állítható lábak a víz mélységétől függően.

Mélység, medencealj, méretek

Mélység: 110 - 150 cm
Kerékpár mérete : Hossz 55 cm x szélesség 103 cm x Magasság 140/170 cm

Mindenféle felülethez ideális: polipropilén, fóliával bélelt, mozaikos. Klórkezelés, brómkezelés, sóelektrolízis.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

KÉNYELMI NYEREG: A nyereg ergonómiája uniszex kialakítású, csökkenti a súrlódást. A szivacsos pedálokat mezítláb is használhatod.
A pedálok pántjai szivaccsal béleltek.

Vízelvezetés

Gyors vízelvezetés: A vázon lévő lyukaknak köszönhetően azonnal kivezeti a vizet. Néhány másodperc alatt teljesen kifolyik belőle a víz, így egyszerű kiemelni a medencéből.

Szilikon görgők és talpak a megfelelő stabilitáshoz

A Waterflex szilikonozott, stabil görgőkkel látta el a vízikerékpárt annak érdekében, hogy ne tegyen kárt a medencealjban. A biztonság és az egyszerűség optimalizálása érdekében a csapágyak minősége kapta a legnagyobb hangsúlyt, ezáltal kényelmesebbé téve a mozgatást (a vízikerékpárt magad előtt tolva tudod mozgatni). A fehér szilikonos talpak kiváló stabilitást és tapadást biztosítanak a medencealjon mindenféle kockázat nélkül.

Súly

15,9 kg

ERGONÓMIA

A Turbo modell sportosabb ergonómiájú; olyan testtartást biztosít, amellyel hatékonyabban megdolgoztathatók az izmok.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Használat után öblítsd le tiszta vízben, majd hagyd megszáradni.

Vélemények

Munkatársaink véleménye