Különleges fazonú melltartó rész

Szörfözés Vízisport ruházat - ANDREA ZAG fürdőruha felső TRIBORD - Vízisport ruházat
Szörfözés

ANDREA ZAG női fürdőruha felső mély kivágású keresztezett háttal TRIBORD

TRIBORD
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Melltartó fazonú női fürdőruha felső. Tökéletes fedést és jó tartás biztosít a mell számára. A vállak és a hát szabadon marad. Vékony, keresztezett pántok.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8362526
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Intenzív használat Intenzíven szörfözik, ez a kedvenc sportja. Meglovagolja a hullámokat shortboarddal vagy longboarddal. Erős, egy méternél is nagyobb hullámoktól sem riad vissza. Fürdőruhájának mindig a helyén kell maradnia, bármilyen erős is legyen a hullám. Intenzív használathoz és minden testalkatnak megfelelő választékot hoztunk létre.
Testalkat A rendkívül sportos ANDREA melltartó felső tökéletesen fedi a mellet, különleges minták díszítik. Mivel a vállak szabadon maradnak, kiváló szörfözéshez és Stand Up Paddle-hez. A hát teljesen szabadon marad, a vékony, állítható, keresztezett pántoknak köszönhetően a felsőrész mégis a helyén marad sportolás közben is. Kisebb mellmérethez ideális felsőrész, megfelelően fedi a mellet, azonban csak enyhe tartást biztosít. Kivehető szivacsbetétekkel.
Mi az a szivacsbetét? A szivacskosár szép, kerek formát ad a mellnek, de nem dörzsöli, irrtálja a bőrt, mint a varrt szivacskosár, mivel nincsenek külső varrások rajta. A Tribord Önre és kényelmére gondolt, így a legtöbb modellnél szivacskosarat alkalmazott. A szivacsbetét kivehető/ betehető; ennél a bikinifelsőnél így fél számot csökkenhet vagy nőhet a mellméret.
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE