SOLOGNAC
  • Álcázóháló - Álcaháló tekercs 50 m x 1,75 m SOLOGNAC
Ref. : 8519811
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Álcázóháló

Álcaháló tekercs 50 m x 1,75 m, strapabíró, zöld és barna SOLOGNAC

SOLOGNAC
Szakadásnak ellenálló álcaháló vadászok számára, akiknek fontos, hogy hatékonyan beleolvadjanak a környezetbe. Ezzel a zöld és barna színű álcahálóval (50 m hosszú és 1,75 m magas) beleolvadsz a környezetbe lesvadászat során. 3D kivágások a jobb rejtőzködés elősegítéséhez a növényzetben.

Termékelőnyök

Szakítószilárdság Fokozottan szakadásálló Ripstop szövet háromszálú fonalból.
Tartós használat Ellenáll a napsugarak által okozott károsodásnak.
Rejtőminta 3D kivágások a hatékonyabb álcázáshoz a különféle környezetben.

Műszaki információ

Miért ez az álcaháló az egyik legstrapabíróbb modell a kínálatunkban?

A les felállításakor nagyon fontos szempont, hogy az álcaháló anyaga erős és strapabíró legyen, ellenálljon a szakadásnak, függetlenül attól, hogy lesvadászathoz vagy természetfotózáshoz használod. Nincs annál rosszabb, mikor néhány használat után a háló máris elszakad. Ezért az álcaháló ripstop anyagát 3 szálú fonallal szőtték, amely biztosítja, hogy ellenálljon az erős húzás okozta szakadásnak (89 Newton).

Szakítószilárdság

Ezen a hálón speciális kivágások találhatók, amelyek a levelek mozgását utánozzák. Azonban, ezek a lyukak sérülékenyek lehetnek, ha ágak akadnak a hálóba. Annak érdekében, hogy a szövet ellenállását jellemezhessük, teszteljük a szakítószilárdságát. Pontosabban, vizsgáljuk, hogy milyen erőhatás mellett szakad el az anyag: e modell esetében 89 Newton.

Tartós álcaháló

Amikor hármas fonalból készült Ripstop szövetről beszélünk, a megszokott 2 helyett, 3 sodort fonalra kell gondolni. Ez jelentősen javítja a szövet szakítószilárdságát. Ezenkívül ez az álcaháló ellenáll napsugarak okozta esetleges káros hatásoknak.

Kivágások a hálóban: mire is jók ezek?

Az álcaháló teljes felületén megtalálhatók a 3D kivágások. Ezek a lyukak se nem túl nagyok (elkerülve, hogy a vad észrevegyen), se nem túl kicsik (hogy tudd követni a vad mozgását), így természetesebb megjelenést adnak a hálónak enyhe szélben. Végül, ezek a 3D lyukak jobb álcázást biztosítanak a környezettől függően.

A tekercs háló extrái

Szükséged van egy hosszú hálóra, hogy eltakard és álcázd a teljes lest? Ez az 50 m hosszú háló pont ezért készült. Rajtad áll, hogy a teljes hálót egy darabban használod-e vagy a kívánt hosszúságra vágod.

Súlyok és méretek

Magasság: 1,75 m x Hosszúság: 50 m.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fő anyag
100% Poliészter
Kezelési útmutató: Kézzel mosható.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható

Vélemények

Munkatársaink véleménye