Gyorsan felállítható, „ülő” nappalival.

Túrázás - Quechua - Air seconds family 4 sátor  QUECHUA
/common/3Dpictures/a/c1e315a932944ed1a47297d5b6509948.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Air seconds family 4 családi sátor | 4 személyes QUECHUA

QUECHUA
4 fő részére családi sátorozáshoz: könnyen felállítható, összecsukható, nappalival. Gyorsan és egyszerűen felállítható 4 személyes sátor. Ideális sátor családi kempingezéshez, 4 fő részére, 1 hálófülkével és 1 nappalival.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 54 990Ft 36 %

Minimum 34 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/10/07 Részére

** Ettől 2016/10/06 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/10/06 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/10/07 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/10/06 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8330634
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Garancia Mindegyik sátrunkra 2 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára). Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz!
Felállítás/lebontás Egyben felfújódó szerkezet (előre felállított hálófülke és dupla ponyva)
2 felfújási pont.
Szellőzés Bélelt, dupla ponyva a nappali fölött: jól szellőzik és csökkenti a páralecsapódást. Szellőzőnyílás a hálófülke hátoldalán.
Méret és súly; méret összehajtva 1 nagy, 240 x 205 cm alapterületű, 125 cm magas hálófülke
4 m²-es, 145 cm magasságú nappali, melyben 4 fő 1 asztal köré ülhet.
Tárolóhuzat: 58 cm x 38cm x 18 cm .
Súly: 8,8 kg.
Napvédelem A dupla rétegű ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat. Figyelem! Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás!
Nappali 4 m²-es „ülő” nappali sátoraljjal, mely a bejáratnál lelapítható. 2 műanyag ablak. Zsebek a hálófülke külső oldalán.
Rudazat, cövekek Felfújható szerkezet: 3 rétegű felfújható boltívek: 1 TPU "légkamra", 1 cipzáros polietilén réteg és 1 boltívtartó.
Cövekek: Kiváló torziós merevség (6 mm átmérőjű acél)
Vízhatlanság Mindegyik Quechua sátrat laboratóriumban teszteltük: az EGÉSZ SÁTRAT 200 liter/h/m² (200 mm/h) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük! A terméket terepen is teszteltük. (2000 mm-es PU bevonatú, dupla poliészter ponyva, 120 g/m²-es polietilén alj, hőragasztott szalaggal vízhatlanított varrások). A dupla rétegű ponyva alatti légáteresztő, poliészter kamra megvéd a dupla fal belső oldalán lecsapódó vízcseppektől.
Szélállóság Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 50 km/h-s talajmenti szélben is lakható.
Tárolóhelyek Zsebek a nappaliban és a hálófülkékben.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mindegyik QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² (200 mm eső óránként) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük. A vízoszlop-teszt (= mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Szélállóság: minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. Valós körülmények között végzett tesztek.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE