Zselés betét és vízlepergető membrán.

AEROFIT kerékpáros nadrág

Intenzív kerékpározáshoz (alkalmanként 3 vagy több óra) hideg időben. Az AEROFIT B'TWIN férfi kantáros kerékpáros nadrág jó hőszigetelést biztosít a polár belsőnek és a vízlepergető membránnak köszönhetően. Zselés betét és fényvisszaverő zónák a comb hátsó részén.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8369400
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Melegítő hatás A termék hideg elleni védelme függ Ez a képesség az anyag hőszigetelő és légáteresztő képességének a függvénye. Minél magasabb a hőtartás, a termék annál jobban bent tartja a test által termelt hőt, kényelmes hőérzetet biztosítva így.
Légáteresztés Ha meg akarjuk tudni, hogy egy anyag mennyire légáteresztő, meg kell mérjük a párolgási ellenállását (ISO 11092 szabvány szerint végzett teszt).
Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb légáteresztési tulajdonsággal rendelkezik. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag.
Technikai partnerség A B'TWIN 2013 óta technikai partnere az FDJ kerékpárcsapatának. Az 700 modellsorozat termékeit az FJD kerékpárversenyzői fejlesztették és viselték. A tesztelést a B'TWIN U19 racing team végezte. A sokoldalú vásárlói igények kielégítése érdekében, a kerékpáros versenyzők társtervezőként szaktudásukkal járulnak hozzá a termékeink kialakításához. A partnerségnek köszönhetően a legjobb minőséget kívánjuk Önöknek nyújtani.
Karbantartási javaslat Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. Szárítógépben nem szárítható! Vegytisztítása nem ajánlott. NE HASZNÁLJON KLÓRT! Ne helyezze radiátorra!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE