Kényelem, ütéscsillapítás és tartósság.

ADIDAS FAST COURT teniszcipő

Rendszeres teniszezéshez közepesen intenzív mozgású játékosoknak bármilyen pályafelületre. A FAST COURT fehér színű férfi teniszcipő megfelelő ütéscsillapítást és tartást biztosít megerősített talpának és hajlékony felsőrészének köszönhetően.

 

Ref. : 8365405
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Phylon közbülső talp erőteljes, ugyanakkor könnyed ütéscsillapítást nyújt. A hajlékony PU (poliuretán) felsőrész rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Kis súlyának, hajlékonyságának és rugalmasságának köszönhetően a poliuretán megtartja ütéselnyelő képességét még a viszonylag vékony cipőtalpak esetében is. Kiválóan tapad és stabil tartást ad. Az optimális kényelem a talp egyedülálló párnázásának köszönhető, ami segíti az ütéscsillapítást.
Ütéscsillapítás EVA szivacstalpa és hajlékony szerkezete a sarok alatt rendkívül szabad mozgást biztosít és lehetővé teszi az elülső talprész hajlását miközben megfelelő stabilitást és ütéscsillapítást is nyújt sportolás közben.
Ellenállás Vastag külső gumitalpának köszönhetően kopásálló az elhasználódásnak leginkább kitett részeken. Az injektált EVA habszivacs még strapabíróbbá teszi a cipőt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE