A nagy klasszikus Adidas modell.

ADIDAS 3S lány úszódressz

Alkalomszerű edzéshez nem több, mint heti egy alkalommal Három színű Adidas csíkkal készült, klasszikus stílusú, kényelmes úszódressz.

 

Ref. : 8360922
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Sporttevékenység jellege Eseti úszás: alkalomszerű úszáshoz, szinttől függetlenül nem több, mint heti egy alkalommal. Az úszódressz mindenekelőtt a jó közérzet biztosítása és az egészség megőrzése érdekében végzett vízi sportokhoz ajánlott.
Fazon O kivágású hátrész: egy úszódressznek legfőképp kényelmesnek kell lennie annak érdekében, hogy biztosítsa a szabad mozgást anélkül, hogy zavarná az úszót vagy sérüléseket okozna úszás közben. Épp ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van a fürdőruha kiválasztáskor.
Az O alakú hátkivágás ideális úszáshoz. A lapockát szabadon hagyó pántok megfelelő mozgásszabadságot biztosítanak.
Anyag Anyag: 80% poliamid, 20% elasztán. Többszöri uszodai használat esetén a fürdőruhák a klór roncsoló hatásának vannak kitéve. Az elasztán, mely rugalmassá és kényelmessé teszi az anyagot, érzékeny a klórra. Amennyiben alkalomszerűen úszik, ez a fürdőruha tökéletes választás Önnek. Intenzív és rendszeres úszáshoz 100% poliészter anyagot ajánlunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE