Második bőr érzés.

Jóga Jóga - Actizen bokanadrág jógához DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Jóga

Actizen kék, varrásmentes női bokanadrág dinamikus jógához DOMYOS

DOMYOS
Dinamikus jógázáshoz Varrás nélküli, testhez álló és légáteresztő bokanadrág, diszkrét és elegáns csakra motívumokkal.
Méret
Decathlon
ig 5 990Ft 33%

Minimum

3 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/04/07 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/04/07 Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8326053
TERMÉKELŐNYÖK
Szabad mozgás 7% elasztán: még rugalmasabb.
Izzadság-elvezetés Equarea® anyaga felszívja és kivezeti az izzadságot: gyorsan szárad.
Bőrbarát A Domyos által kifejlesztett varrás nélküli kiképzése miatt sehol nem dörzsöl.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Domyos jóga termékek kialakítása A Domyos ruházati termékek tervezésénél ügyeltünk arra, hogy Ön szabadon mozoghasson, hiszen a kényelem alapvető fontosságú a torna- és a jógaórák alatt. Termékekeink úgy készültek, hogy Önnek csak a légzésére és a testtartására kelljen koncentrálnia. Használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Kinek ajánlott a dinamikus jóga (Ashtanga, Hot jóga...)? A dinamikus jóga megfelelő választás azoknak, akik már űznek valamilyen koncentrációt, hajlékonyságot, kitartást igénylő sportot, mint például a futás, búvárkodás, szörfözés vagy táncolás. A jóga kiválóan alkalmas egy másik sport kiegészítésére és egyáltalán nem számít ritkaságnak, ha egy élsportoló a jógát választja a teljesítmény fokozásához.
Actizen kialakítás: Rásimul a testre Az Actizen választékot úgy alakítottuk ki, hogy maximális mozgásszabadságot biztosítson dinamikus jóga közben. Testhez simuló ruhadarabok, követik a mozdulatokat, ideálisak fordított pozíciókhoz is.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel 93% poliamid, 7% elasztán
Kezelési útmutató: Mosógépben maximum 30°C-on mosható. Ne szárítsa szárítógépben! Nem vasalható. A ruházat megfelelő tisztítása fontos szerepet játszik a környezetszennyezés visszaszorításában! Kerülje az előmosást! Ha 40°C helyett 30°C-on mossa ruháit, akár az energia 37%-át is megspórolhatja! Javasoljuk, olyan mosószert használjon, amely kevésbé terheli a környezetet, és amelynek újrahasznosított anyagokból készült a csomagolása!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE