Légáteresztés és a pamut kényelme!

Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték - Active team ujjatlan felső DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték

Active team mikroperforált, regular szabású ujjatlan felső fitneszhez, sárga DOMYOS

DOMYOS
Alacsony és közepes intenzitású fitneszedzéshez. Ujjatlan felső könnyű, légáteresztő, mikroperforált pamut anyagból, mely felszívja és kivezeti a nedvességet. Egyenes, regular szabás.

 

Ref. : 8366154
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Active termékek kialakítása Az Active ruházati választékot közepes intenzitású, az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett, rendszeres fitneszedzéshez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és - feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE