Sínadrág

47 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
 

SÍNADRÁGOK

 

HOGYAN VÁLASSZAK MEGFELELŐ MÉRETŰ SÍNADRÁGOT?
A síelésben, de egyéb sportban sem kevésbé, fontos a megfelelő méretű öltözék. A túl szoros nadrág kényelmetlen és a mozgásban is korlátoz. A túl bő nadrágot pedig folyamatosan igazgatni fogod és a hőszigetelése sem lesz megfelelő, ráadásul a hó, a nedvesség is könnyebben bejut.
Röviden, síelés közben eszedbe sem kell jutnia, hogy nadrágot hordasz. Választékunkban olyan sínadrágot is találsz, mely kantáros, így biztosan nem csúszik el, bármilyen tartományban is mozogsz. Ezen kívül választhatsz tépőzáras övvel rendelkezőt is, melyet nagyon egyszerűen, pontosan és gyorsan tudsz a derekadra állítani.

VIDÁM SZÍNEK ÉS STÍLUS
A rossz szabású nadrágok korszakának vége. Ahogy a síkabátok esetében is, a gyártók arra törekednek, hogy színes foltokkal, mintákkal szórják meg a havas tájat. Ez nem csak jól mutat és divatos, de biztonságot is nyújt a síterepen. Képzeld el, ahogy nagy sebességgel csúszol a lejtőn és az idő kicsit ködös. Ugye milyen jó, hogy ezek az élénk színek elütnek a tájtól és kiemelik a sportolókat? 
Te is ugyanígy leszel látható más számára.

SÍNADRÁGOK ESETÉN AZ ÖRDÖG ITT IS A RÉSZLETEKBEN REJLIK
A síruházattól komfortosabb lehet a síelés. Választékunkban minden ilyen részletre felhívjuk a figyelmed. Érdemes párnázott nadrágot választani ha elesnél vagy térdelned kell a hóban. A zsebek talán a legfontosabbak, főleg a cipzáros, hogy ne hagyj el a pályán iratot vagy készpénzt. Hószoknyával ellátott nadrágok meggátolják, hogy a hó a nadrágszárba jusson. Változó időjárásnál a szellőzők segítenek az izzadság elpárolgásásában, ha pedig veszélyes terepeken is síelsz, a RECCO jeladók biztonságot nyújthatnak. Persze a rászánt keret is meghatározza, milyen nadrágot választasz, de ne aggódj, széles a kínálatunk e téren is.