61
Termék Termék -

Sífutás termékek széles választéka a sapkától a lécekig I Decathlon

rendezés

 • Keresés a következőkre: (0) Szűrők törlése
 • Típus

  Még több szűrési érték
  Kevesebb szűrési érték
 • Márka

 • Elérhetőség

 • Nem

 • Ár

 • Szín

 • Értékelések

 • Sí tanácsok - Decathlon blog

  Megnézem
A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Hogyan válasszon megfelelő sífutó ruházatot?

Sífutáshoz tervezett ruházati választékunk megvédi önt a téli időjárási viszontagságoktól és optimális hőmérsékletet biztosít használat közben. Választékunkat négy szempont alapján alakítottuk ki, melyek révén megkülönböztetjük a túrázáshoz és pályasíhez tervezett választéktól:

 

-LÉGÁTERESZTÉS

-HŐTARTÁS

-HÓ ÉS HÓSZÉL ELLENI VÉDELEM

-SZABAD MOZGÁS

 

Aktív mozgás és pihenés között testhőmérséklete változik. A 3 réteg elvét tiszteletben tartva folyamatosan megfelelő hőmérsékleten sportolhat, függetlenül a külső hőmérséklettől.

1 - ALSÓ RÉTEG IZZADSÁG -ELVEZETÉS Az első réteg nagyon fontos. Az aláöltözet elvezeti az izzadságot, így folyamatosan szárazon sportolhat. Nagyon gyorsan szárad az összetevőknek köszönhetően. Ezzel elkerüli a hideg érzetet.

2 - HŐTARTÓ RÉTEG HŐTARTÁS - A második réteg, a hőszigetelés mellett is lehetővé teszi a sportolás alatti izzadság-elvezetést. A hőtartó réteg még nedvesen is megőrzi hőszigetelő tulajdonságát. Állandó testhőmérsékletet biztosít, még hidegben is.

3 - VÉDŐ RÉTEG A sífutás során a külső réteg, azaz a héj a szél és hó ellen szolgál. Megakadályozza a hővesztést (szélállás) és szárazon tart (vízlepergetés). 

 

Választékunkat a sportoló tudásszintje szerint két csoportra osztottuk

-HOBBI: HALADÓ síelő vagyok vagy ALKALMANKÉNT illetve RENDSZERESEN síelek. Kényelmes ruházatot keresek, mely hőtartást és szél elleni védelmet nyújt számomra, szárazon tart és elvezeti az izzadságot összetevőinek köszönhetően.

-PROFI: RENDSZERES síelő vagyok vagy INTENZÍVEN síelek. Olyan sífutó ruházatot keresek, mely biztosítja számomra a szél elleni védelmet, az állandó testhőmérsékletet és garantálja a tökéletes izzadság-elvezetést. Technikai ruházatot keresek, mely testhez álló szabása révén szabad mozgást tesz lehetővé és kivezeti az izzadságot. Kiváló védelmet nyújt a szél ellen.