Maximális játékkontroll

Golf - INESIS - 900 golflabda, 12 db, fehér INESIS
Golf - INESIS

INESIS 900 fehér golflabda, 12 db INESIS

INESIS
Golfozáshoz egész évben, edzésre és mérkőzésre egyaránt megfelelő. Szabad labdaív! Maximális játékkontroll
Decathlon
ig 8 290Ft 34%

Minimum

5 490Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2016/12/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2016/12/24 Érvényes a készlet erejéig.
8 290Ft %
8 290Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8338882
TERMÉKELŐNYÖK
Lágy tapintás A nyomás és az anyag körülbelül 4/5 értékű puhaságot ad.
labdairányítás A két elemből álló szerkezet révén az ütések helyessége 5/5-ös.
Pontosság A labdán látható vonal megkönnyíti a célzást.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Lágy tapintás
Igen
Érzet
Igen
Űrtartalom
12 labda.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A stílus a részletekben rejlik A labda kompressziója 90-ös
A kompresszió értéke a labda merevségét jelzi. A labda elütéskor behajlik vagy összenyomódik mielőtt elrepül. Ha a swing ütése nem túl gyors, alacsony kompressziós labdára van szüksége, míg ha a swing ütése gyors, magas kompressziós labda a megfelelő.
a 900-as labda súlya 45,93 gramm
lépsejtek száma: 382
mag: gumi
Bevonat:TPU uretán
közbülső rétegek: Ionomer
A termék története A célunk az volt, hogy az Inesis labdaválasztékunkban kínáljunk 3 olyan labdát, amelyek felveszik a versenyt a piac legjobb labdáival.

Így elkészült az a labda, amelyet a legigényesebb játékosok is használnak játék során, és jó teljesítményt nyújt versenyeken.

Tökéletesen egyesíti magában a jó irányíthatóságot, a pontosságot és a lágyságot, ugyanakkor merevebb, mint a soft párja.
Inesis koncepció Golflabdáinkat úgy alakítjuk ki, hogy tökéletes kényelemben golfozhasson. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével labdáinkat folyamatosan fejlesztjük, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek a játék.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Gumi
Külső anyag
100.0% Poliuretán
Belső anyag
100.0% Polietilén
Kezelési útmutató: A labdákat minél gyakrabban, lehetőleg minden ütés előtt tisztogassa meg, indító és gurító ütésnél egyaránt. A labdákat rendszeresen vizsgálja át, hogy meggyőződhessen jó állapotukról, így mindig megfelelő röppályájú labdákkal és pontos ütésekkel játszhat.
Tárolás A golflabdák hosszú élettartamának biztosítása érdekében azokat mindig tisztán és melegtől védett helyen, szobahőmérsékleten, normál páratartalmú környezetben tárolja!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A golf kiegészítők értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és osztályzatokat, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Vásárlóink 900-as golflabdáról szóló értékeléseit Ön is megtekintheti, mi több, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a labdát tartóssági teszteknek vetették alá, hogy ellenőrizzék ellenáll-e az ismétlődő ütéseknek. E teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a labdával, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE